Brandøvelse udført i Mardin lufthavn

Brand udøvet i Mardin lufthavn
Brand udøvet i Mardin lufthavn

Mardin Metropolitan Municipality Fire Brigade Department, Republic of Turkey Ministry of Transport and Infrastructure General Directorate of State Airports Authority, en brandøvelse blev afholdt i Mardin lufthavn.


Hold tilknyttet Department of Fire Department deltog i brandøvelsen med 2 køretøjer og 6 medarbejdere. I henhold til praksis; Efter underretning greb brandmandskabene og ARFF-brandmændene, der ankom til lufthavnen inden for 5 minutter, ilden i lufthavnens landingsbaneområde med vand under tryk og skum. Efter indgrebet blev ilden taget under kontrol og slukket på kort tid.

Boret, hvor han blev holdt klar i sine ambulancer, fandt ikke sandheden.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer