Hasköy Bridge-krydset skrider frem ved fuld gas

Haskoy brokryds bevæger sig i fuld hastighed
Haskoy brokryds bevæger sig i fuld hastighed

Ankara Metropolitan Municipality fortsætter med at bringe hovedstadsbefolkningen sammen med projekter, der vil lette bytrafikken. Borgmester Yavaş, der sagde: ”Det er vores pligt at løse transportproblemet for vores bymænd i Ankara,” initierede Hasköy Bridge Crossroads i juli. I Hasköy Crossroad Junction (Old Fruko Junction), som i alt består af 3 baner, 3 afgange og 6 ankomster, og som vil forhindre ulykker ved at give uafbrudt trafik på lufthavnsvejen, gjorde holdene fra Department of Science Affairs cirka 45 procent fremskridt.


Ankara Metropolitan Kommune, der har bragt ærmerne op for at løse hovedstadens kroniske trafiktæthed, region for region og vejkryds, bruger meget tid på at tilbyde nye transportprojekter, der forhindrer menneskeliv.

Metropolitan Kommune, der ramte skalpellen på det uløste trafikproblem ved Hasköy Junction (Old Fruko Junction), der ligger på Esenboğa Airport-vejen, som har en vigtig plads blandt byens hovedarterier, og hvor hyppige ulykker opstår, afsluttede i juli arbejdet med brokryds med ca. 45 procent.

PRÆSIDENT TRÆGER UNDERSKRIVELSE AF PROJEKTERNE, DER LØSER ANKARAS TRAFIKPROBLEMER

Metropolitanske borgmester Mansur Yavaş erklærede, at værkerne startede i juli gennem hans sociale mediekonti og sagde: ”Vi starter byggearbejderne på en brokrydsning for uafbrudt transport på det punkt kendt som Fruko Junction på lufthavnens vej i Hasköy. Det er vores pligt at løse transportproblemet for vores borgere i Ankara. Vores arbejde vil fortsætte uden at bremse ”.

I løbet af de sidste 4 måneder er der opnået cirka 45% fremskridt med de arbejder, der udføres af videnskabsafdelingens hold i retning af lufthavnsvejen, og produktionen af ​​jordarbejder er nået til en ende. Efter at bjælkerne er placeret i denne uge, starter arbejdet i retning af Ankara.

BESTÅR AF 3 BANER, 3 AFGANG-6 ANKOMST

Hvert brokryds med en længde på 330 meter består af i alt 3 baner, 3 ankomster til 6.

Den nye vejkryds med broen på Martyr Ömer Halisdemir Boulevard, hvor befolkningen i regionen har oplevet trafikpropper i årevis; Mens det er placeret på et vigtigt punkt med forbindelser til Keçiören-, Altındağ- og Pursaklar-distrikterne, vil det begge aflaste trafikken og lette passagen gennem sideveje på ind- og udkørselsruten til Çaldıran og Yeşilöz-distrikterne.

Efter afslutningen af ​​brokryds, som giver uafbrudt trafik til chauffører, der kører på Esenboğa lufthavn, er det til formål at minimere trafikulykker, mens den signaliserede rundkørsel gør det lettere for chauffører at nå.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer