Bekymringer om bandsav

KORT
KORT

Med en historie på næsten 200 år båndsav giver brugerne mulighed for et skæreværksted; Med en talentfuld og kreativ person er der ingen grænse for, hvad du kan opnå med denne sav. I sin enkleste definition er en båndsav en lang bladsav, der består af et kontinuerligt bånd af savtandet metal strakt mellem to eller flere hjul.


Så hvad bruges båndsave til?

  1. Metalskæring

Specielt designet blade til metal gør det muligt for båndsaven at bruge materialer bedre, samtidig med at affaldet reduceres og giver bedre kontrol.

  1. Skæring af tømmer

Båndsave med mange forskellige knive til forskellige skovningsbehov er ideelle til savning af træ.

I dag produceres bimetal, diamantspidsede og i mindretal, båndsave med kulstofspidser og koldt arbejde, varmt arbejde, skimmel, høj hastighed, automat, cementering, fabrikations- og rehabiliteringsstål, rør, profil, vinkeljern, U, I-type materialer, kobber Det foretrækkes til skæring af bronze, aluminium og rustfrie materialer.

Bi-metaller viser et strukturel træk dannet af to metaller med forskellige egenskaber. Logikken med bi-metalproduktion er at bruge to forskellige metaller ved at integrere nogle af deres egenskaber, der giver overlegenhed i henhold til brug. Disse dele skal omfatte lave omkostninger, lethed, høj mekanisk styrke, slidstyrke og korrosionsbestandighed.

Diamantsave har hurtigere skæreevne og længere skærevid end andre bimetalbåndsave i en bred vifte af skæreopgaver.

Hvorfor Kar-Tes skæreværktøj til båndsave?

Siden etableringen i 1981 har Kar-Tes Cutting Tools styret metalskærings- og forarbejdningsindustrien med sit innovative, erfarne og magtfulde perspektiv. Førende internationale mærker med sne-Testa Tyrkiet med sit eksperteam og omfattende CNC-linje tilbyder også slibesave og båndsavsvejsningstjenester.

Vores båndsageproduktgruppe under garanti fra Kar-Tes består af Röntgen-mærkevarer, der er kendt for deres høje kvalitet, tekniske innovationer og høje kundetilfredshed.

For detaljeret information om alle vores produkter fra Bi Metal båndsave, Diamond Tipped båndsave, Carbon Steel båndsave til sandkorn båndsave Med Kar-Tes skæreværktøj Du kan kommunikere.

Hvad er båndsav
Hvad er båndsav

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer