I Diyarbakır vil weekendtransporttjenester fortsætte uden forstyrrelse

I Diyarbakir fortsætter weekendtrafik uden afbrydelse
I Diyarbakir fortsætter weekendtrafik uden afbrydelse

Diyarbakır Metropolitan Municipality, der tog skridt efter præsidentkabinets beslutning om at udgange for at forhindre spredning af coronavirus (Covid-19) -epidemien, vil blive fritaget for praksis og vil fortsætte sine transporttjenester uden at afbryde andre medarbejdere, især sundhedspersonale.


Diyarbakır Metropolitan Municipality, der handlede i tråd med de beslutninger, der blev truffet af præsidentkabinettet, der blev samlet i går inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger, vil fortsætte sine transporttjenester i hele byen uden afbrydelse. Indtil en ny beslutning er truffet, starter transportministeriet kl. 21:00 fredag ​​og slutter kl. 05:00 mandag, så andre medarbejdere, især sundhedspersonale, der er undtaget fra udgangsforbudet, vil være i centrum med 30 køretøjer på 82 ruter om dagen og i distrikterne. Transporttjenester fortsætter med 14 køretøjer mellem 20:30 og 01:30 om natten og 11 køretøjer på 19 ruter.

Ud over de offentlige transporttjenester i Metropolitan Municipality vil offentlige busser, minibusser og taxaer fortsætte med at arbejde, så medarbejderne ikke bliver ofre.

Når beslutningerne er taget, Metropolitan Kommune, vil offentlige transporttjenester blive realiseret som følger.

For busflyvninger KLIK HER


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer