Indenlandske og nationale produkter giver vores cybersikkerhed

Indenlandske og nationale produkter vil give vores cybersikkerhed
Indenlandske og nationale produkter vil give vores cybersikkerhed

Karaismailoğlu sagde: ”Som ministeriet arbejder vi omhyggeligt med tilknyttede organisationer for at beskytte landet mod cyberangrebstrusler. Vores nye nationale cybersikkerhedsstrategi er at gøre vores land til et internationalt brand inden for cybersikkerhed. Vi prioriterede udviklingen og brugen af ​​'indenlandske og nationale' produkter til sikring af cybersikkerhed ”.


Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, deltog i den "13. internationale informationssikkerhed og kryptologikonference" med temaet "Cybersikkerhed og overførsel af sikker datadeling". Den 13. internationale informationssikkerheds- og kryptologikonference blev afholdt over Bizbiz-videokonference og webinar-applikationen.

"Mere end 2020 tusind cyberangreb blev forhindret i 102"

Under pandemiprocessen erklærede minister Karaismailoğlu, at 19 malwareundersøgelser og 42 malware-oplysninger blev delt i trusselsunderretningsrapporten, der blev offentliggjort på Covid-569 via SOMME kommunikationsplatform, idet han sagde: ”814 ondsindede droppere og kommandokontrolcentre blev blokeret. "Antallet af cyberangreb rettet mod og forebyggelse af vores land steg fra 2018 tusind i 73 til 2019 tusind i 150". Karaismailoğlu sagde, at antallet af angreb, der hidtil har fundet sted og er blokeret i 2020, har oversteget 102 tusind.

"Vi vil gøre vores land til et internationalt brand inden for cybersikkerhed"

Minister Karaismailoğlu, der bemærkede, at da ministeriet for transport og infrastruktur sammen med tilknyttede organisationer arbejder omhyggeligt med at beskytte landet mod cyberangrebstrusler, sagde vi: ”Vi forberedte 2013-2014 og 2016-2019 National cybersikkerhedsstrategi og handlingsplaner. Vi har fastlagt vores nye nationale cybersikkerhedsstrategi for at forbedre landets økonomi, beskytte det sociale liv, sikre national sikkerhed, have et sikkert fungerende cybermiljø i vores land og blive et internationalt brand inden for cybersikkerhed ”.

"Tyrkiet med indsats inden for cybersikkerhed; Det rangerer 11. i Europa "

Minister Karaismailoğlu understregede, at udvikling og brug af 'indenlandske og nationale' produkter prioriteres for at sikre cybersikkerhed, at cybersikkerhedsapplikationer under navnene KASIRGA, AVCI og AZAD, der er produceret udelukkende med indenlandske og nationale ressourcer, er yderst vellykkede. Karaismailoğlu, "International Telecommunication Union (ITU) Global Cyber ​​Security Index, Tyrkiet steg mere end 2019 steder i forhold til året før i 23, steg til 20. plads i verden. Tyrkiet med indsats inden for cybersikkerhed; Det rangerer 11. i Europa ”.

Under pandemien voksede informatikbranchen med 15 procent "

Minister Karaismailoğlu påpegede, at informationssektoren voksede med 2020 procent, da virkningerne af pandemien var intense i 15. Karaismailoğlu sagde: ”Der var en stigning på 50 procent i fast og mobilt bredbåndsinternet. Der var en stigning på op til 50 procent i tale- og internettrafik. Vores fiberlinelængde overskred 404 tusind kilometer. Vores faste bredbåndsabonnentnummer har oversteget 15 millioner 300 tusind. Mere end 83 procent af de 90 millioner mobilabonnenter er begyndt at bruge 4.5G-tjenester i de sidste fire år. "Antallet af bredbåndsabonnenter nåede 78 millioner 400 tusind".


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer