Karaca spurgte: 'Hvorfor steg Emek City Hospital Metro til en pris på 2 på 3 år' '

Karaca spurgte, hvorfor udbudsprisen på metro til hospitalets metro er ganget årligt
Karaca spurgte, hvorfor udbudsprisen på metro til hospitalets metro er ganget årligt

CHP Bursa provinsformand İsmet Karaca understregede, at Emek-Şehir Hospital letbanesystemlinje, der blev annonceret til at koste 600 millioner TL af AKPs Bursa Metropolitan Municipality borgmester Alinur Aktaş, blev budt til 2 milliarder TL efter 1.6 år. spurgte han, om han var ked af det.


CHP Bursa-provinsformand İsmet Karaca påpegede, at den 6.1 kilometer lange sporvognslinje, der skal bygges mellem Emek-Şehir Hospital, koster 600 millioner TL før, og sagde: ”To år er gået. Har der været en devaluering i vores land inden for to år? Har der været 2, 2 procent inflation hvert år? De siger, at nu "er prisen på denne linje 100 mia. TL." Tyrkiets dyreste metrostation vil snart være her, ”sagde han.

"Byhospital, 20 kilometer uden for byen"

CHP's Karaca, der afgav en erklæring om projektet ved Emek Station, sagde: ”Projektet med den nye linje blev trukket af Bursa Metropolitan Municipality og blev tilbudt med kilden fra transportministeriet i de seneste uger. Der er nogle spørgsmål her. Hospitalet, der kaldes byhospitalet, ligger 7 kilometer fra byens nærmeste punkt og i gennemsnit 20 kilometer. Hvad laver byhospitalet 20 kilometer væk? Hvis den blev bygget på et så fjernt punkt, ville 1.6 milliarder TL ikke blive brugt på den nye linje. Denne ressource ville også blive brugt andre steder, ”reagerede han.

"AKP-reglen introducerede os med patientgaranterede hospitaler, garanteret passagerpas"

CHP-medlem Karaca erklærede, at uafbrudt adgang til byhospitalet er umulig, og fire hospitaler i byen er lukket og sagde: ”Offentligheden får ikke tilstrækkelig information og er ikke oplyst. Tillader transportministeriet denne linje, eller vil den anvende build-operere-overførselsmodellen? AKP-regeringen introducerede os for den garanterede vej, tunnel og bro. AKP-regeringen introducerede os til hospitaler med patientgaranti. Jeg håber, at der ikke vil blive bygget en ny linje her med passagergaranti, og i den næste periode vil vores Bursa-borgere ikke have et nyt økonomisk problem, ”sagde han.

"Tyrkiets dyreste linje"

På baggrund af ordene fra Bursa Metropolitan Kommunes borgmester Alinur Aktaş fra AKP, 'Vi vil åbne den i september 2019', sagde CHPs Karaca, "1 år og 1 måned er gået, men de var i stand til at byde. Men han har sin egen erklæring om, at det vil koste 600 millioner TL. To år er gået. Har der været en devaluering i vores land inden for to år? Har der været 2, 2 procent inflation hvert år? De siger, at nu "er prisen på denne linje 100 mia. TL." Tyrkiets dyreste metrostation vil snart være her, ”sagde han, og Izmir-byer som Istanbul var højdepunktet, der vil være den dyreste med hensyn til linjelængde i sammenligning.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer