Kayseri Talas Homeland sporvognslinjeprojekt Byggeri Udbudsresultat

Som et resultat af udbuddet om opførelse af talas hjemland sporvognslinje
Som et resultat af udbuddet om opførelse af talas hjemland sporvognslinje

Udbuddet af det 5.5 kilometer lange Talas Homeland sporvognsprojekt, der skal bygges af Kayseri Metropolitan Municipality, blev afholdt med deltagelse af 6 virksomheder.


Udbuddet, der blev afholdt i Metropolitan Municipality's ekstra servicebygningsmøde, blev tildelt Yapıray Dem Sarayı İnşaat Sistemleri San. ve Tic. A.Ş., Gülermak Ağır San. Ins og Taah. SOM. og YDA İnş. Synger. Ve Tic. SOM. partnerskab, Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Tic. A.Ş., Unitek İnş. Synger. Og. Tic. Som. Med Tur İnş. Hafr. Nak. Synger. Ve Tic. Ltd. Şti. partnerskab, Açilim Ins. Synger. Tic. Ltd. Şti. og Elron İnşaat Taah. Ve Tic. SOM. virksomheder sluttede sig til.

Kommissionens formand for udbuddet var Mehmet Duman, jernbanesystemets afdelingsleder, mens kommissionsmedlemmerne var civilingeniør Mehmet Beydilli, civilingeniør Naci Büyükbaş, elektroelektronikingeniør Ahmet Yemlihalıoğlu og finansmedlem Mustafa Kavi.

Udbudskommissionspræsident Mehmet Duman sagde i sin erklæring inden udbuddet: ”Vi afgiver et tilbud på en 5 kilometer lang rute til Talas Anayurt-regionen i forbindelse med Kayseri Urban Rail System 5.52th Stage Study Şehit Furkan Doğan Station. Vi inviterede vores virksomheder til at tilbyde, virksomheder lavede deres tilbud. Pr. 30:14.00 den 6. december indsendte XNUMX virksomheder filer. Vi undersøger filerne i form, gennemgår den indledende undersøgelse, tilbud og garantier og lukker sessionen for at undersøge den i detaljer. Vi deler undersøgelsen skriftligt med virksomhederne. ”Held og lykke til vores vindende firma,” sagde han.

I borgmesteren i Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Memduh Büyükkılıç sagde: ”Vi tilbyder mere behagelig, sikrere og hurtigere transport til vores borgere. Som Kayseri Metropolitan Kommune foretog vi et tilbud på en ny linje fra Talas til Martyr Furkan Doğan Dormitory på 5.5 kilometer med deltagelse af 6 virksomheder. Med implementeringen af ​​Talas-Furkan Doğan-linjen sammen med Belsin Anafartalar-linjen vil alle dele af byen blive inkluderet i transportnetværket med jernnet. Med idriftsættelsen af ​​Belsin Anafartalar og Talas Anayurt-projekterne når jernbanesystemlinjen 48 kilometer. Held og lykke til vores by allerede ”.

1 GÜLERAK Agir San. Ins. og Taah. AS & YDA-ins. Synger. Ve Tic. SOM JV 15.142.577,97 EUR
2 YAPIRAY Railway Ins. Schist. Synger. ve Tic. 15.991.186,07 EUR
3  UNITEK Ins. Synger. ve Tic. AS & TUR Ins. Hafr. Nak. Synger. ve Tic. Ltd. Sti. JV 18.778.060,54 EUR
4 KOLIN Ins. Type. Synger. ve Tic. SOM 18.924.150,00 EUR
5 ELRON Ins, Taah. ve Tic. SOM 19.003.850,00 EUR
6 ACILIM Ins. Tic. og San. Ltd. Sti. 21.933.215,85 EUR
7 EMRE RAY Energy Ins. Synger. ve Tic. AS & SiGMA Ins. og Tour. ins. Tic. SOM JE
8 KALYON Ins. Synger. ve Tic. SOM
9 KYIVMETROBUD Aktieselskab betinget
10 NUROL Ins. ve Tic. AS & OZALTIN ​​i ~. Tic. og San. SOM JV

Kayseri Talas Anayurt sporvognskort

Udbuddet af talas hjemlandets sporvognsprojekt blev foretaget
Udbuddet af talas hjemlandets sporvognsprojekt blev foretaget

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer