Kırıkkale Universitets Fakultet for Medicin rekrutterer 118 kontrakterede sundhedspersonale

kirikkale universitet medicinsk fakultet
kirikkale universitet medicinsk fakultet

Kontraheret personale vedtaget ved kabinetsdekret dateret 657 og nummereret 4/6.6.1978 for at blive ansat i Kırıkkale University Faculty of Medicine Hospital og være ansat i henhold til artikel 7, afsnit B, i lov om embedsmænd, nr. 15754, forudsat at udgifterne er dækket af det særlige budget. I overensstemmelse med de relevante artikler i principperne for beskæftigelse rekrutteres 118 kontraherede sundhedspersonale på baggrund af KPSS (B) gruppens score rangering til de kontrakterede personalepositioner, der er angivet nedenfor.


kirikkale universitet modtager kontraheret sundhedspersonale

kirikkale universitet modtager kontraheret sundhedspersonale
kirikkale universitet modtager kontraheret sundhedspersonale

ALMINDELIGE BETINGELSER, DER SKAL SØGES I ANSØGNINGEN

1- Opfyldelse af de generelle betingelser specificeret i underklausul (A) i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 48,

2- Uden sundhedsmæssige problemer, der kan forhindre anfald eller natarbejde,

3- Efter at have gennemført en alder af 18 fra ansøgningsdatoen

4- Ikke at kunne modtage alderspension eller alderspension fra nogen socialsikringsinstitution,

5- 2020 KPSS (B) gruppe KPSS P3-score for kandidater,

2020 KPSS (B) gruppe KPSS P93-score for kandidater,

Har KPSS P2018-score på 94 KPSS (B) -gruppen for kandidater til gymnasiale uddannelser.

6- For at opfylde betingelserne specificeret i overskriften "Nødvendige kvalifikationer" for den titel, der skal anvendes,

7- KPSS-betingelse er ikke påkrævet for ansøgningen om farmaceutposition, de kandidater, der ansøger, vil have en høj graderingsklasse, og hvis kandidatkarakteren er ens, foretages rangordningen startende fra den gamle.

8- Mens man arbejder som kontraheret personale i andre offentlige institutioner og organisationer i henhold til paragraf (B) i artikel 657 i lov om embedsmænd nr. 4; Kontraheret personale, hvis servicekontrakter er udløbet, eller dem, der ansøger om at blive placeret i de kontraherede stillinger i denne meddelelse, i afsnit (B) i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 4 og Ministerrådets dekret nr. 6.6.1978/7 dateret 15754 Det skal tages i betragtning, at bestemmelserne i tredje og fjerde afsnit (**) i artikel 1 i bilag 1 til principperne for drift finder anvendelse. Blandt dem, der er placeret i disse stillinger, vil de, der ikke falder inden for anvendelsesområdet for undtagelserne i tredje og fjerde afsnit i den supplerende artikel XNUMX i principperne for ansættelse af kontraktansat personale, ikke blive udnævnt.

(*) Bestemmelsen indeholdt i artikel 657, afsnit B, i lov om embedsmænd nr. 4: “... De, der er ansat på denne måde, opsiges af deres institutioner på grund af overtrædelse af principperne i servicekontrakten, eller kontrakten annulleres i løbet af kontraktperioden, undtagen de undtagelser, der er bestemt ved præsidentens beslutning. Hvis de ophører ensidigt, kan de ikke blive ansat i institutionernes kontraktansatte personale, før der er gået 1 (et) år fra datoen for opsigelsen. "

(**) Bestemmelser indeholdt i afsnit 1 og 1 i bilag XNUMX til principperne for ansættelse af kontraheret personale: ". Hvis det kontraktansatte personales kontrakt opsiges af deres institutioner eller ensidigt opsiger kontrakten inden for kontraktperioden på grund af overtrædelse af principperne i servicekontrakten fra datoen for opsigelsen. Medmindre der er gået XNUMX (et) år, kan de ikke genansættes i de kontrakterede personalestillinger i offentlige institutioner og organisationer. "

Kontrakt;

a) Fra medarbejdere, der er deltid eller begrænset af projektperioden,

b) Af dem, der ændrer deres titler ved at tildele dem inden for rammerne af bilag 4 de stillinger, der er relateret til titlerne i bilag 4 vedlagt og udstedt med hensyn til deres uddannelsesstatus,

c) Ved at anmode om en flytning på grund af sin ægtefælle eller helbredstilstand Afhængigt af en af ​​årsagerne til, at der ikke er nogen serviceenhed, der skal overføres til, har enheden ikke ledige stillinger med samme titel og kvalifikation eller kan ikke opfylde det faktiske arbejdskrav i mindst 1 (et) år, litra b) eller c) i bilag 3 Dem, hvis bestemmelse ikke finder anvendelse på dem, som ensidigt opsiger den, kan genansættes uden at være underlagt kravet på 1 (et) år. "

METODE OG ANVENDELSESSTED

Meddelelsesperioden for meddelelsen er 15 (femten) dage fra datoen for offentliggørelsen i den officielle tidende. http://basvuru.kku.edu.tr/sozlesmeli udføres elektronisk kl. Ansøgninger personligt og pr. Post accepteres ikke.

KRÆVEDE DOKUMENTER

1- Ansøgnings andragende (Andragendet er tilgængelig på applikationsplatformen.)

2- KPSS eksamensresultatdokument (verifikationskode er obligatorisk).

3- Uddannelsescertifikat (dokumenter modtaget via e-forvaltning betragtes som gyldige).

4- Identitetskort / TC-identitetskort.

5- Militært statuscertifikat for mandlige kandidater.

6- Foto

7- Kandidater, der vil ansøge, skal dokumentere deres arbejdstid i forbindelse med det erfaringskrav, der er specificeret under titlen "Påkrævede kvalifikationer" med et officielt brev fra den institution, de arbejder med, eller med et stempel godkendt af det officielle brev og socialsikringsinstitutionens servicedokument.

8- Under overskriften "Påkrævede kvalifikationer" skal det krævede certifikat / dokumenter dateres eller dokumenteres med et yderligere brev, og certifikatet / dokumenterne modtaget inden for ansøgningsperioden for meddelelsen betragtes ikke som gyldige.

EVALUERING AF ANSØGNINGER OG RESULTATER

1- KPSS-resultatcertifikatet for alle kandidater kontrolleres af ÖSYM-optegnelser, og ansøgningerne fra dem, der afgiver falske udsagn, betragtes som ugyldige.

2- Hovedkandidater og alternative kandidater, der er berettigede til at blive udnævnt i henhold til KPSS (B) gruppescore rangordning, vil blive annonceret på universitetets webside (eller applikationsplatform) inden for 10 (ti) arbejdsdage efter afslutningen af ​​ansøgningsperioden.

3- Meddelelsen om meddelelsen af ​​de pågældende resultater er karakter af en anmeldelse, og kandidaterne vil ikke blive underrettet.

4- Reservekandidater bestemmes så mange som antallet af stillinger, der er annonceret for hver stilling.

5- Kandidater, der er berettigede til udnævnelse, skal udfylde de krævede dokumenter inden for 15 (femten) dage fra datoen for offentliggørelsen af ​​resultaterne og sende dem til dekanen for det medicinske fakultet ved vores universitet. Alternative kandidater vil blive opfordret til at erstatte de kandidater, der ikke indsender deres dokumenter inden for denne frist, og dem, der ikke tiltræder deres opgaver i rette tid efter indsendelse af et dokument og meddelelse om, at udnævnelsen er foretaget.

Fra Kırıkkale University Rectorate:

KONTINUERLIG MEDARBEJDER Meddelelse om ansættelse

I overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om procedurer og principper for ansættelse af medarbejdere i offentlige institutioner og organisationer, der er udstedt på baggrund af arbejdsloven nummeret 4857 og ovennævnte lov, rekrutteres faste medarbejdere fra kandidater, der opfylder de generelle og særlige betingelser, der er anført i den åbne ISKUR-meddelelse.

Arbejdstagere, der skal ansættes på det medicinske fakultetshospital på vores universitet, vil blive bestemt direkte af notatens lodtrækning uden at blive underkastet en undersøgelse i overensstemmelse med den foreløbige artikel 6 i ovennævnte forordning og blandt alle ansøgere antallet af ledige job (antallet af annonceret personale) samt antallet af originale og originale kandidater Det bestemmes af notariens parti.

Arbejdstagere, der skal ansættes i generalsekretariatet og afdelingen for administrative og økonomiske anliggender ved vores universitet, bestemmes i henhold til resultaterne af den mundtlige eksamen blandt de kandidater, der vil blive inviteret op til 4 (fire) gange antallet af åben arbejdsstyrke (antallet af bebudede stillinger), der skal bestemmes af notarius publicus.

Denne annonce henviser til Tyrkiets arbejdsformidling vedrørende rekruttering (işkur) esube.iskur.gov.t ud af internetadresser 03 - 12 mellem elektronisk (online) vil blive foretaget. Sted, dato og tidspunkt for lodtrækningen vil blive angivet i jobannoncen på ISKUR.

Prøveperioden for dem, der vil blive udnævnt til alle bebudede stillinger, er 4857 (to) måneder i overensstemmelse med arbejdsloven nr. 2.

Ansøgninger fra kandidater, der senere viser sig ikke at opfylde ansøgningskravene; Det afsluttes på hvert trin i meddelelses-, tegnings-, undersøgelses- og udnævnelsesprocesserne.

på hvert trin i rekrutteringsprocessen Alle oplysninger og meddelelser om sted, dato og tidspunkt for den mundtlige eksamen og de dokumenter, der skal anmodes om fra de kandidater, der skal udpeges, og leveringsdatoen for de nævnte dokumenter https://kku.edu.tr vil blive annonceret på internetadressen. Der vil ikke blive givet nogen skriftlig meddelelse til kandidaterne om disse spørgsmål, og disse meddelelser vil være i form af anmeldelse.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer