Kırıkkale University rekrutterer 92 faste arbejdstagere

Kirikkale University
Kirikkale University

Kırıkkale University Rectorate, i overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om procedurer og principper for ansættelse i offentlige institutioner og institutioner, der er udstedt på grundlag af arbejdslov nr.4857 og den ovennævnte lov, løbende ansættelsesrekruttering fra kandidater, der opfylder de generelle og særlige betingelser, der er specificeret i den åbne ISKUR-meddelelse vil blive lavet.


Arbejdstagere, der skal ansættes på det medicinske fakultetshospital på vores universitet, vil blive bestemt direkte af notatens lodtrækning uden at blive underkastet en undersøgelse i overensstemmelse med den foreløbige artikel 6 i ovennævnte forordning og blandt alle ansøgere antallet af ledige job (antallet af annonceret personale) samt antallet af originale og originale kandidater Det bestemmes af notariens parti.

Arbejdstagere, der skal ansættes i generalsekretariatet og afdelingen for administrative og økonomiske anliggender ved vores universitet, bestemmes i henhold til resultaterne af den mundtlige eksamen blandt de kandidater, der vil blive inviteret op til 4 (fire) gange antallet af åben arbejdsstyrke (antallet af bebudede stillinger), der skal bestemmes af notarius publicus.

Denne annonce henviser til Tyrkiets arbejdsformidling vedrørende rekruttering (işkur) esube.iskur.gov.t ud af internetadresser 03 - 12 mellem elektronisk (online) vil blive foretaget. Sted, dato og tidspunkt for lodtrækningen vil blive angivet i jobannoncen på ISKUR.

Prøveperioden for dem, der vil blive udnævnt til alle bebudede stillinger, er 4857 (to) måneder i overensstemmelse med arbejdsloven nr. 2.

Ansøgninger fra kandidater, der senere viser sig ikke at opfylde ansøgningskravene; Det afsluttes på hvert trin i meddelelses-, tegnings-, undersøgelses- og udnævnelsesprocesserne.

på hvert trin i rekrutteringsprocessen Alle oplysninger og meddelelser om sted, dato og tidspunkt for den mundtlige eksamen og de dokumenter, der skal anmodes om fra de kandidater, der skal udpeges, og leveringsdatoen for de nævnte dokumenter https://kku.edu.tr vil blive annonceret på internetadressen. Der vil ikke blive givet nogen skriftlig meddelelse til kandidaterne om disse spørgsmål, og disse meddelelser vil være i form af anmeldelse.

Kirikkale University vil blive arbejdstager
Kirikkale University vil blive arbejdstager

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer