Stedfortræder Yasar blev spurgt om Samsuns transportprojekter

MP spurgte Yasar Samsuns transportprojekter
MP spurgte Yasar Samsuns transportprojekter

IYI-partiet Samsun-stedfortræder Yaşar spurgte transportministeriet, på hvilket tidspunkt Samsun Ankara-højhastighedstoget og Çarşamba-Ayvacık-Taşova Road-projekterne er planlagt til at blive bygget i byen. Yaşar blev informeret om, at forberedelserne til højhastighedstog- og vejprojektet fortsætter.


Godt parti Samsun-stedfortræder, medlem af statens økonomiske erhvervskommission og næstformand for lokale regeringer Bedri Yaşar spurgte på ministeriet for transport og infrastruktur SOE-kommissionsmøde på mødet med ministeriet for transport og infrastruktur scenen for Samsuns transportprojekter. Yaşar spurgte ministeriets embedsmænd på hvilket tidspunkt Samsun-Ankara højhastighedstog, Çarşamba-Ayvacık-Taşova Road og Sivas-Yıldızeli Kalın Railway-projektet er.

SPØRGSMÅL 1 - Hvad er den seneste situation i Samsun-Ankara højhastighedstogprojekt?

SVAR: Et højhastighedstogprojekt er planlagt mellem Samsun-Kırıkkale med en længde på 293 km, som vil danne vores nye nord-syd jernbanekorridor. Projektstudier fortsætter i tre sektioner, nemlig Samsun-Merzifon, Merzifon-Çorum og Çorum-Delice, og projekterne i Kırıkkale-Çorum-sektionen er afsluttet.

Vores projektarbejde fortsætter i Çorum-Merzifon-Samsun-delen.

Efter afslutningen af ​​undersøgelsens projektarbejder i første kvartal af 2021 sigter det mod at inkludere projektet i investeringsprogrammet.

SPØRGSMÅL 2 - Hvorfor kan vejen Çarşamba-Ayvacık-Taşova ikke gennemføres? Hvad er ringvejssituationen i Samsun?

SVAR: Udbudsarbejder udføres på 30 km sektionen af ​​Çarşamba-Ayvacık-Taşova Road, og jordskredundersøgelser udføres på den samme rute. Samsun West Ring Road; (2 * 3) opdelt vejprojekt er godkendt. Kommunen forventes at tømme områdekorridoren, og derefter vil byggefasen begynde.

SPØRGSMÅL 3 - Der er Sivas-Yıldızeli-Kalın Railway Project forbundet til Samsun. For nylig har vi hørt og hørt, at det altid åbner, du sagde, at testarbejdet er startet, men der er stadig visse problemer, vi er bekymrede for, at det er fuldt igangsat. Så hvad er den seneste situation her?

SVAR: Inden for rammerne af det 378 km lange Samsun-Sivas Line Modernization Project, hvoraf en del er finansieret med et EU-tilskudslån, er linjen blevet forbedret, og etableringen af ​​signal- og telekommunikationsfaciliteter er afsluttet. Rides blev testet den 16. december 2019, og det blev taget i brug den 04.05.2020. Det blev åbnet den 01.11.2020 med deltagelse af vores præsident. Der er ingen negativ situation.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer