Nytårsmeddelelse fra TCDD General Manager Uygun

Hvem er Ali Ihsan passende
Kontakt Ali direkte

I disse dage, når vi efterlader året 2020, hilser jeg dig med de mest oprigtige følelser.


Ifølge den fælles opfattelse af hele verden vil året 2020 være i vores erindringer som et vanskeligt år for os alle.

På grund af den epidemi, der påvirker alle dele af vores liv, måtte vi ændre mange af vores vaner, især vores sociale liv.

Så meget, at vi ikke kunne komme sammen med dem for at beskytte vores families og vores kære sundhed.

Naturligvis var en af ​​de erhvervsgrupper, der oplevede de fleste vanskeligheder i denne proces, vores sundhedspersonale, der kæmpede epidemien i spidsen, som vi alle ved. På vegne af vores institution vil jeg endnu en gang udtrykke min taknemmelighed over for vores sundhedspersonale, der arbejder hengiven i et travlt arbejdstempo og skal leve adskilt fra deres familier.

På dette stadium implementerede vi vores Social Support Service-projekt for at støtte vores medarbejdere under pandemiprocessen. Mange af vores medarbejdere har draget fordel af dette projekt, der blev igangsat for at beskytte mod pandemier og for at støtte dem, der blev syge i denne proces.

Selvom vi gjorde nogle begrænsninger i vores egne liv, fortsatte alle jernbaneselskaber med at tjene med hjerte og sjæl. At opfylde deres pligter med stor beslutsomhed og kræfter fik vores kolleger, der arbejder på alle niveauer, til at opnå succes som en industri. Under pandemien oplevede vi ingen problemer med ny vejbygning, vedligeholdelsestjenester og drift. På denne måde kom vi et skridt tættere på de mål, vi satte på vejen til at tjene vores nation. Jernbanemændenes skuldre Tyrkiets eksport, vores industriister, eksportører var vores livline. Kort sagt, pandemien kunne ikke stoppe vores jernbaner og jernbanefolk.

Når vi efterlader 2020, er vi glade for at være vidne til, hvordan vores projekter, der er gennemført en efter en som et resultat af de jernbaneinvesteringer, der er foretaget i de sidste 18 år, har genoplivet vores jernbaner.

Vores jernbaner fra Tyrkiet til Kina for at træne ved at udnytte gensidigt Vi er glade for at være vidne til, at han har opnået stor succes på den internationale arena.

Jernbaner vil fortsætte med at arbejde dag og nat for at tjene vores nation som helhed utrætteligt, som det har været indtil i dag. Jeg vil gerne takke mine kære kolleger, der arbejdede 365 timer i døgnet, 24 dage om året for at dreje rattet.

Jeg ønsker 2021 at bringe fred og lykke til hvert individ, vores nation og hele menneskeheden.

Ved denne lejlighed lykønsker jeg alle vores folk med nytåret igen og byder min kærlighed og hilsner…


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer