Nye ansøgninger om kort arbejdstillæg starter i dag

Nye ansøgninger om kort arbejdstillæg starter i dag
Nye ansøgninger om kort arbejdstillæg starter i dag

Efter offentliggørelsen af ​​præsidentdekretet om modtagelse af nye ansøgninger i Short Work Allowance sagde minister for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester Zehra Zümrüt Selçuk, at nye ansøgninger starter igen fra 1. december 2020 inden for rammerne af den korte arbejdsapplikation på grund af coronavirus.

Arbejdspladser, der ikke gjaldt før 30. juni, var også inkluderet


Minister Selçuk sagde, at de arbejdspladser, der ikke var gældende før 30. juni med præsidentdekretet, også kunne finde anvendelse, "Hvis vores arbejdspladser, der ikke ansøgte om kort arbejdstillæg indtil 30. juni på grund af koronavirus, vil de anvende İŞKUR indtil 31. december 2020 i perioden efter 1. december 2020. "De vil kunne drage fordel af arbejdstillægget."

Arbejdspladser, der tidligere har haft tilskud, vil kunne anmode om SSI for yderligere medarbejdere.

Minister Selçuk nævnte også situationen på de arbejdspladser, der tidligere har haft godtgørelse. Angivelse af, at arbejdspladser, der ansøgte om kort arbejde på grund af coronavirus indtil 30. juni, muligvis anmoder om kort arbejdstillæg for deres ekstra arbejdstagere; Han sagde, "Disse arbejdspladser vil være i stand til at anvende ved at underrette deres arbejdere, der ikke har haft fordel af korttidsarbejde før." Minister Selçuk udtalte, ”Der er ikke behov for en ny ansøgning til deres arbejdere, der tidligere har haft fordel af kort arbejde på vores arbejdspladser, og de kan fortsat drage fordel af den korte arbejdstillæg inden for rammerne af udvidelsen.

Selçuk mindede også om, at de perioder, der betales som korttidsgodtgørelse, ikke trækkes fra arbejdsløshedsunderstøttelsen.

Ansøgninger foretages via e-forvaltning

Minister Selçuk erklærede, at ansøgninger om korte arbejdsopgaver kun kan indgives via e-Devlet indtil 31. december 2020, og at der ikke modtages ansøgninger via mail / e-mail, og at startdatoen for korttidsarbejdstillæg kan meddeles fra den 01. december 2020 eller senere.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer