Nye beslutninger træffes i offentlig transport på grund af begrænsninger i Kocaeli

Tab i offentlig transport på grund af begrænsninger i Kocaeli
Tab i offentlig transport på grund af begrænsninger i Kocaeli

Lær at bryde stigningen på grund af begrænsningerne i Tyrkiet i kampen mod pandemisk udbrud af coronavirus Kocaeli Metropolitan Municipality, det tog nye beslutninger for bytransport.

NYE BESLUTNINGER


For at forhindre det stigende billede i coronavirusepidemien blev der truffet en begrænsningsbeslutning på hverdage og weekender. I denne sammenhæng vil der blive anvendt en fuld begrænsning fra 20.00:05.00 fredag ​​til XNUMX:XNUMX mandag. Kocaeli Metropolitan Municipality har taget nye beslutninger om transport af beskyttede borgere i weekenden.

TRAMWAY VIRKER IKKE I HELENEN

I tråd med de trufne beslutninger kører sporvognen i henhold til de tidspunkter, der er specificeret i systemet med 21.00-minutters sejlads efter kl. 30 på hverdage. I weekenden leverer sporvognen ikke transportservice. På sporvognsruten betjenes kommunale busser fra 07.00 til 09.00 om morgenen og fra 17.00 til 19.00 om aftenen.

ULAŞIMPARK SERVERER I 55 LINJER

TransportationPark, et af datterselskaberne i Kocaeli Metropolitan Municipality, vil begrænse tidsplanen efter kl. 21.00 i løbet af hverdagen. Efter kl. 21.00 kører TransportationParks busser i henhold til de angivne afgangstider. I weekenden vil den køre med 55 offentlige transportlinjer mellem kl. 07.00-09.00 om morgenen og 17.00-19.00 om aftenen i henhold til de afgangstider, der er angivet i systemet.

PRIVATE OFFENTLIGE BUSSER KAN IKKE KØRE I WEEKENDEN

Private offentlige busser kører efter de angivne afgangstider efter kl. 21.00:XNUMX. Private offentlige busser kører ikke i weekenden.

HAVTRANSPORT INGEN WEEKEND

Nye beslutninger blev også truffet inden for søtransport af Kocaeli Metropolitan Municipality. Søtransport fungerer i henhold til de rejsetider, der er angivet i systemet på hverdage. Der er ingen service i weekenden.

Tab i offentlig transport på grund af begrænsninger i Kocaeli
Tab i offentlig transport på grund af begrænsninger i Kocaeli

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer