Det chokerende krav i Arifiye Karasu Railway Tender!

Påstanden, der chokerede arifiye blackwater-jernbanetilbudet
Påstanden, der chokerede arifiye blackwater-jernbanetilbudet

Revisionsrettens gennemgangsrapport afslørede skandalen. En kontrakt for Arifiye-Karasu jernbanelinjeprojektet blev underskrevet i 2011 med det firma, hvor AKPs tidligere kandidat er partner. 23 procent af arbejdet var afsluttet, og virksomheden blev betalt dobbelt så meget som tilbudsprisen.


Ifølge rapporten fra Deniz Ayhan fra SÖZCÜ; ”Revisionsretten offentliggjorde sin rapport om jernbaneprojektet Arifiye-Karasu, som blev udbudt i 2011. Ifølge rapporten blev der betalt 751 millioner 538 tusind lire mere til entreprenørfirmaet.

PARTNER I AKP-KANDIDATSELSKABET

Ifølge data fra den offentlige indkøbsmyndighed underskrev ministeriet for transport og infrastruktur en kontrakt med Seza Construction Industry and Trade Company den 5. april 2011 om Adapazarı Karasu jernbanelinieudbud. Ifølge TCA-rapporten var det samlede beløb, der skulle betales i henhold til kontrakten, 320 millioner 840 tusind TL. Kun 23 procent af linjens infrastruktur er afsluttet, men 73 millioner TL skal betales til entreprenørselskabet, mens der blev betalt 825 millioner 138 tusind TL inklusive prisforskelle. Med andre ord betalte virksomheden 751 millioner 538 tusind lira mere. Betalingsbeløbet har allerede været mere end dobbelt så stort som auktionsprisen.

Virksomhedens partner, AKP Elazığ stedfortrædende kandidat til læge Prof. Jasmine Open. Yasemin Açık modtog en pris fra præsident Erdoğan for sit bidrag til kampen mod rygning.

DET SKAL AFSLUTTES I 750 DAGE I HENHOLD TIL KONTRAKTEN

I rapporten fra Revisionsretten blev det udtalt: ”Det sigter mod at få broer, viadukter og andre strukturer på den 73 kilometer lange dobbeltsporede jernbaneinfrastruktur konstrueret til 750 millioner på 320 dage. Entreprenøren fik betalt 825 millioner 138 tusind TL, det blev forstået, at jordforbedringsarbejderne blev afsluttet i et område på mindre end 20 km, og den fysiske realiseringsrate for arbejdet kunne kun nå op på 23 procent.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer