Stop i Mersin er også 'smarte'

Pauserne i Mersin gøres også klare
Pauserne i Mersin gøres også klare

Stop ved 51 punkter i Mersins centrum blev revideret af Mersin Metropolitan Kommunes transportafdeling med 'Smart Stop System'. Således er stop i Mersin blevet 'smarte'.

Sporing af busser med dette system på 51 travleste punkter


Takket være Smart Stop-systemet, der er placeret på 51 punkter i distrikterne Akdeniz, Toroslar, Yenişehir og Mezitli, og hvor passagertætheden er mest, er det rettet mod borgerne at gøre deres transport let. Passagerer, der kan lære af hvilket stop, og hvor mange busser, der kører gennem Kentkart Mobile-applikationen, kan nu læse disse oplysninger fra smarte stoppesteder takket være systemet placeret på 51 punkter.

Systemer ved stop fungerer med solenergi

De eksisterende stop ved 51 punkter bestemt på steder, hvor byens passagerpotentiale er intense, er blevet revideret som smarte stop. De smarte stopskærme inkluderer linienummer, linjenavn og information om, hvor mange minutter køretøjerne ankommer. Oplysningerne om, hvornår busserne kører, beregnes øjeblikkeligt og overføres til stop online. Smart stop-systemer fungerer udelukkende med solpaneler og leverer den energi, der kræves af informationsskærme ved stop uden elnet. Takket være disse paneler lagres den energi, der skal bruges, og billedet tilvejebringes på skærmene.

"Vi laver alle former for infrastrukturarbejde for ikke at lade vores borgere vente"

Mersin Metropolitan Kommunes transportafdelingschef Ersan Topçuoğlu mindede om, at busserne sendte til alle borgere med mobilapplikationen til hvilket stop, på hvilket tidspunkt og i hvilket interval, og sagde følgende om smarte stop:

”Vi forvandlede 51 stop i vores centrum til smarte stationer. Når vores borgere kommer til disse stationer ud over mobiltjenesten, kan de lære, hvilken bus der kommer til stoppestedet på det tidspunkt direkte fra skærmen og skærmen. Vi begyndte at tilbyde denne service til vores borgere. Vores 51 stop er blevet aktive. For ikke at lade vores borgere vente i transport og bruge tiden på den bedste måde, laver vi alle slags infrastrukturarbejder for dem. Dette smart stop-projekt var et af dem; Det er et af de projekter, vi har udført for ikke at lade vores borgere vente på vejnettet. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer