Samarbejdsaftale mellem Turkish Cargo og TIM

Der vil ikke være flere uopnåelige steder i verden
Der vil ikke være flere uopnåelige steder i verden

Karaismailoğlu sagde: ”Vores land er geografisk placeret midt i tre kontinenter på flyruterne mellem udviklede og udviklende markeder. Vi har en geografisk fordel ved at være inden for maksimalt 1,6 timers flyafstand til 39 lande, hvor 410 milliarder mennesker bor, har en BNP på 8 billioner 67 milliarder dollars og en handelsvolumen på 4 billioner dollars. Vi sagde, 'Der vil ikke være noget sted i verden, som vi ikke kan nå', og takke Gud for, at vi nåede dette mål i vid udstrækning ”.


Transport- og infrastrukturminister Karaismailoğlu Fair, verdens hurtigst voksende luftfragtmærke, der yder et væsentligt bidrag til Tyrkiets økonomi med Turkish Cargo Turkey Exporters Assembly (TIM) protokol om samarbejde mellem realiserede talte ved lanceringsceremonien.

"Vi har en geografisk fordel ved at være inden for 67 timers flyafstand til 4 lande"

Minister Karaismailoğlu understregede, at vores landstransport, der øges i vægt i såvel godstransport som passagertransport, er en af ​​de vigtigste logistikmåder både i dag og fremtiden, og at vores land er geografisk placeret på flyruterne mellem udviklede og udviklende markeder med sin nøgleposition midt i tre kontinenter. trak. Karaismailoğlu sagde: "Vi har en geografisk overlegenhed som at være inden for 1,6 timers flyafstand til 39 lande, hvor 410 milliarder mennesker bor, 8 billioner 67 milliarder dollars BNP og 4 billioner dollars handelsvolumen."

"I de sidste 18 år øgede vi antallet af vores lufthavne fra 26 til 56"

Minister Karaismailoğlu sagde, ”Vi sagde 'Der vil ikke være noget sted i verden, som vi ikke kan nå' og takke Gud for, at vi i vid udstrækning nåede dette mål. I de sidste 18 år er vi kommet langt ved at gøre Turkish Airlines til et verdensmærke, udvide omfanget af de ruter, vi flyver, og øge antallet af vores lufthavne fra 26 til 56. Takket være vores strategiske arbejde er det blevet et vigtigt transitcenter i Istanbul i Tyrkiet og verdens luftfart i dag, ”sagde han.

"Tyrkiet skal altid være en logistisk magt til at arbejde sammen"

Karaismailoğlu ministre og noterede sig, at Tyrkiet altid har været et kraftlogistik, der arbejder sammen; Han sagde: ”Vi fortsætter med at øge vores økonomi og eksport med vores gigantiske projekter i alle transportformer, intelligente mobilitetsløsninger, kommunikationsgennembrud. Vi skal være klar og udnytte de muligheder, som den nye Silkevej giver os bedst ved den økonomiske magt, der er begyndt at fokusere på trekanten Afrika-Europa-Asien. "

"I 2020 vil luftfragtindtægter nå 110,8 milliarder dollars"

Påpegede, at samarbejdsprotokollen, der skal implementeres mellem TIM og THY, er meget vigtig med hensyn til landets økonomiske mål, sagde minister Karaismailoğlu: "At give et servicegebyrefordel på op til 30 procent i transport af Turkish Airlines vil yde et stort bidrag til vores eksportørers konkurrencemagt. I rapporterne fra IATA forudsiges det, at indtægterne fra luftfragt vil nå 2020 milliarder dollars i 110,8. I betragtning af indtægterne registreret til 2019 milliarder dollars i 102,4 anslås det, at andelen af ​​luftfragt i den samlede sektor vil stige med 26 procent, fordoblet i forhold til tidligere år ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer