Samsun Urban Transformation and Infrastructure Investments Opening and Banebrydende ceremoni

Samsun urban transformation og infrastrukturinvesteringer, nødsituation og banebrydende ceremoni blev foretaget
Samsun urban transformation og infrastrukturinvesteringer, nødsituation og banebrydende ceremoni blev foretaget

Minister for miljø og byplanlægning Murat Kurum deltog i åbnings- og banebrydende ceremoni i Samsun Urban Transformation and Infrastructure Investments. Vi lever en historisk dag i dag i Samsun, sagde ministerinstitutionerne, "vores nye investering mere end en gang med vores nye projekt Samsun 'Mod 2023 Strong City Strong Turkey' call." sagde.


I sin tale ved Urban Transformation and Infrastructure Investments Opening and Groundbreaking Ceremony i Samsun erklærede ministerinstitutionen, at de befinder sig ved indgangen til Sortehavet, i en velsignet by, der er uafhængighedens og fremtiden.

Vi flyttede Samsun til en anden placering

De lagde grundlaget for i dag, værdien af ​​byfornyelse og infrastrukturprojekter, der vil indvie 1 milliard 900 millioner pund. Myndigheden påpegede, at jo bedre at investere i Samsun og Tyrkiet ønskede at være lykkebringende.

Med de nye investeringer såvel som nye projekter i de 81 byer i igen fra Samsun 2023 "mod stærkere byer og stærkere i Tyrkiet aktardıklarını Institutioner" efterlader vi os for en stærkere Samsun 19 ud over et år til 30 milliarder pund, får vi enorme investeringer. Vi flyttede Samsun til en helt anden position sammenlignet med for 19 år siden og forvandlede den til en helt anden by med mange investeringer, vi foretog fra uddannelse til sundhed, landbrug til transport, turisme til handel, miljø og urbanisme. Som ministeriet for miljø og urbanisering har vi realiseret 30 milliarder 9 millioner TL af de 211 milliarder investeringer med de projekter, vi afholder i dag. brugte udtrykket.

"Vi transformerer 300 millioner huse på 5 år op til 1,5 tusind hvert år"

Understreger, at de aldrig holder tilbage i bytransformationsværkerne, som er garantien for byernes fremtid, sagde Kurum, ”Vi forlod ikke løftet fra vores præsident, hr. Recep Tayyip Erdogan, 'Uanset prisen', da han startede bytransformation i 2012. Vi har opnået transformation af 1,5 millioner huse sammen med vores parlamentarikere, borgmestre og borgere. 'Tyrkiets bytransformation overalt' kalder. Vi arbejder hårdt på at omdanne 300 millioner huse på 5 år, 1,5 tusind hvert år. " han snakkede.

"Vores prioritet i Samsun er bytransformation"

I en erklæring om, at de har taget meget vigtige skridt i bytransformation i 81 provinser med de mål, de har opstillet, sagde institutionen: ”I øjeblikket er vores 272 sociale boliger, bytransformationer og jordskælvshuse stigende. I denne sammenhæng er vores prioritet i Samsun utvivlsomt bytransformation, jordskælvstransformation. I denne sammenhæng fremskynder vi vores transformationsbestræbelser i distrikterne Atakum, Vezirköprü, Tekkeköy og Çarşamba, som i Canik og İlkadım. Vi afholder den banebrydende ceremoni i vores bytransformationsprojekt, der har en investeringsværdi på 261 millioner TL, i dette område i Canik. Jeg håber, at vi i dette område bygger i alt 280 boliger og 30 kommercielle enheder, 487 2 + 1, 189 3 + 1, bestående af 676 blokke, af Emlak Konut. Vi har en urbanismeforståelse, der samler fortiden og fremtiden, blander grønt og bygger og integrerer mennesker og byen. "

"Projekterne er lavet i henhold til den vandrette arkitektur"

Kurum bemærkede, at de designede projekterne i overensstemmelse med den vandrette arkitektur og farver i Sortehavsregionen, ”Vi vil bruge alle vores boliger, vi byggede her, som reservebygninger til den bymæssige transformation af vores forladte bygninger i Samsun. Vores projektområde har en vigtig placering med dets placering på hovedtransportakserne og dens nærhed til byens centrum. Jeg tror oprigtigt, at boligområder, kommercielle områder og parkområder her vil tilføre værdi til Samsun og dens omgivelser. Også her producerer vi 430 boliger og 1404 kommercielle enheder med en samlet investeringsværdi på 37 millioner TL af TOKI. Vi giver 130 af vores boliger til modtagerne. Vi vil bruge de resterende 1274 huse som reservehuse i bytransformationsprojekter. Held og lykke allerede. " han snakkede.

I erklæringen om, at de startede værkerne på İlkadım Toybelen Industrial Site, som vil omfatte 930 butikker med en investeringsværdi på 1526 millioner TL og 82 kommercielle enheder, som de afgav et tilbud i sidste måned, sagde institutionen, at de ville gennemføre dette i midten af ​​2022 og tilbyde det til service af industrielle håndværkere fra Samsun.

Samsun 4 Nation Garden

Minister Kurum understregede, at de er medlemmer af en rekordstor bevægelse i grønne områder under ledelse af præsident Recep Tayyip Erdogan og fortsatte som følger:
”Vi fortsætter vores arbejde hurtigt med det mål at skabe en nationshave på 81 millioner kvadratmeter jord i 81 provinser. Indtil videre har vi tilbudt vores 35 nationers have til tjeneste for vores borgere. Vores arbejde fortsætter med vores 237 projekter. Vi har et 929-nationers haveprojekt i Samsun med en samlet størrelse på 4 tusind kvadratmeter. I juni åbnede vi den nationale have, som vi byggede i stedet for Old 19 Mayıs Stadium, som er vidne til Samsunspors sejre. For at tilføje grøn til det grønne fra Samsun, vil vi nu fuldføre vores nationhaver i Canik, Çarşamba og Bafra hurtigt og tilbyde dem til din fordel. "

Efter talen lagde ministerinstitutionen grundlaget for investeringer i Samsun.

Inden for rammerne af Samsun-besøget foretog ministerinstitutionen undersøgelser i byomdannelsesområderne i Soğuksu og Canikli kvarterer. Minister Kurum besøgte også Samsun Public Garden og cyklede med AK-partiets næstformand Çiğdem Karaaslan, Samsuns guvernør Zülkif Dağlı og nogle protokolmedlemmer. Her med borgere og børn sohbet Institutionen præsenterede den cykel, som han kørte til en pige.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer