Elektrisk løbehjulstid begynder i Sivas

Sivasta elektriske scooter æra begynder
Sivasta elektriske scooter æra begynder

Inden for rammerne af det projekt, der skal implementeres af Sivas Kommune, vil borgere have mulighed for at bruge et miljøvenligt transportkøretøj med elektriske scootere, der skal placeres i forskellige dele af byen.


Borgmester Hilmi Bilgin sagde, at de bestilte 100 scootere i første omgang til Electric Scooter, som er en helt indenlandsk og national produktion, der giver miljøvenlig og sikker transport i kortdistance transport.

Elektriske scootere, der spredes hurtigt i brug over hele verden og gradvist bliver brugt i vores land, vil snart være tilgængelige for befolkningen i Sivas. Perioden med hurtig, sikker, miljømæssig og klimavenlig transport begynder i rekreative områder og offentlige haver med tohjulede mikromobilitetskøretøjer.

Med sin tekniske infrastruktur, der inkluderer softwaren med opfølgningsmodul udviklet af tyrkiske ingeniører, kan helt nye elektriske scootere nå en hastighed på 35 km i timen. Brugere, der kan rejse 50 km på en enkelt opladning og nå den nærmeste scooter med en applikation downloadet til deres mobiltelefon, vil være i stand til at registrere og efterlade køretøjerne hvor som helst uden at være forbundet til en station.

VI LAGER DEN FØRSTE BESTILLING AF VORES SCOOTERS, DER ER BEDT OM VORES UNGE FOLK

Borgmester Hilmi Bilgin afgav en erklæring om projektet, ”Vi vil sætte et miljøvenligt transportsystem i tjeneste for vores borgere i Sivas på kort afstand. I den nye periode planlægger vi at implementere scooterapplikationen, som vores unge ofte bruger og kræver af os, på et tidspunkt, hvor vi forlader pandemiprocessen, efter at vi har gennemført de nødvendige infrastrukturværker i den næste periode. Juridisk regulering for dette blev accepteret af TBMM miljøkommission. Det vil komme til generalforsamlingen og blive lov. Vi foretager nu vores første testkørsler som et resultat af mødet med vores autoriserede firma sammen med vores ÖZBELSAN General Manager og vores relevante vicepræsidenter. Vi ønskede at indse, at dette er et virkelig nødvendigt arbejde og kræves meget af vores unge, i betragtning af at det er en miljøvenlig praksis. Det vil blive implementeret i vores Smart Bike-applikation. Hvis vores elektriske scootersystem aktiveres sammen med det, vil vi forsøge at gøre vores del som en miljøvenlig kommune. Jeg siger allerede held og lykke. Vi har startet vores arbejde, og vi starter nedtællingen for at sætte det i tjeneste for vores landsmænd så hurtigt som muligt. " afgav sine udsagn.

"Det fortsætter i vores planlægning af anvendelsesområder." Borgmester Bilgin sagde, ”Først og fremmest vil vi sætte det i brug i vores rekreative områder i byens centrum, i vores offentlige have. Vi mener, at det også kan bruges på universitetets campus. Vi placerer et tilstrækkeligt antal scootere på campus efter anmodning. Vores mål er ikke at tjene penge, men at tilføre værdi til byens sociokulturelle struktur. Til dette formål vil vi stille vores medborgere til tjeneste for vores ungdom. Jeg vil gerne meddele, at der i første omgang er bestilt 100 elektriske scootere. " sagde.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer