Speciel transport til passagerer mellem 55-64 år for sundheden for folket i Konya

Særlig transport for passagerer i alderen for folket i Konya
Særlig transport for passagerer i alderen for folket i Konya

Konya Metropolitan Kommune vil transportere passagerer i alderen 19-55 år med et alternativt offentlig transportnet inden for rammerne af den nye type koronavirus (Kovid-64) -foranstaltninger.


Borgmester i Konya Metropolitan Kommune, Ugur Ibrahim Altay, samt alle mod koronavirusudbruddet i Tyrkiet sagde, at de modtog adskillige foranstaltninger i Konya, et udbrud af de foranstaltninger, der blev truffet for at overvinde det nævnte formål med mindst mulig skade.

VI TRÆFFER NØDVENDIGE FORANSTALTNINGER PÅ ALLE OMRÅDER FOR KONIANS SUNDHED

Borgmester Altay sagde, at de forsøgte at prioritere sundheden for befolkningen i Konya ved at træffe de nødvendige foranstaltninger på alle områder af livet gennem hele epidemien, ”Vi implementerer nu en ny applikation inden for offentlig transport. Vi vil forsøge at adskille vores borgere i alderen 55-64 fra offentlig transport og flytte dem med et alternativt transportnetværk. I dette system, som vi kalder Pandemic Period Public Transportation (PDT), sigter vi primært mod at beskytte vores borgere i denne aldersgruppe. " han snakkede.

FORUDANMODNINGER MODTAGES INDTIL 9. DECEMBER

Konya Metropolitan Municipality, der vil indsamle forudgående anmodninger om PDT-serviceplanlægning, indtil 9. december, opretter PDT-linjer med planlægningen, der skal foretages efter forudgående anmodninger. Hvorvidt PDT-service vil blive leveret eller ej, bestemmes i henhold til status for forudgående anmodning. Andre passagerer vil ikke være i stand til at gå ombord på PDT-tjenesterne, undtagen dem, der bestemt er registreret. I den periode, hvor Pandemic Period Public Transportation Project er i kraft, vil det normale transportnetværk fortsat være i drift. PDT-servicegebyr er planlagt til 150 (hundrede og halvtreds) TL pr. Måned.

Mens foreløbige ansøgninger vedrørende emnet foretages via adressen "pdt.konya.bel.tr"; Du kan få detaljerede oplysninger i arbejdstiden på 444 55 42 - 4627.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer