Sporvognens byggeplads ved indgangen til OMÜ Kurupelit Campus bliver renset

Sporvognsstationsområdet ved indgangen til omu kurupelit campus rengøres
Sporvognsstationsområdet ved indgangen til omu kurupelit campus rengøres

Området ved indgangen til Ondokuz Mayıs University (OMÜ) Kurupelit Campus og brugt som byggeplads under konstruktionen af ​​trikken rengøres og omorganiseres.


Tomgangsområdet mellem universitetsindkvarteringshusene og Sinop Road, der har et dårligt udseende såvel som miljøforurening, vil blive renset og designet i samarbejde med Samsun Metropolitan Municipality.

"Vi sigter mod at skabe et rent og sikkert campusområde"

Rektor Prof. Dr. Om at Yavuz Ünal er en af ​​de vigtige søjler i hans planer om at gøre Kurupelit Campus til et attraktionssted for byens beboere, rådgiver for rektor Dr. Foredragsholder Medlem Yener Aksoy sagde, ”Afsnittet mellem boliger og Sinop-vejen er byens ansigt og universitetets indgang. Området var fuld af byggeaffald og forskellige ubrugte materialer, der forårsagede visuel forurening. Vi løste dette problem med bidrag fra Metropolitan Municipality. Arbejdet med vores projekt, som vi tror alle vil kunne lide i marken, fortsætter. Vi tilstræber at skabe et renere og mere sikkert campusområde med de renoveringsarbejder, vi startede omkring universitetet. " brugte udtrykkene.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer