Tak fra TCDD 7. regiondirektør Sivri til jernbanelinjens vedligeholdelsespersonale

Tak til Adam Sharp og Afyon Konya jernbanelinjens vedligeholdelsespersonale
Tak til Adam Sharp og Afyon Konya jernbanelinjens vedligeholdelsespersonale

TCDD 7. regionchef Adem Sivri Afyon udsendte en takbesked for rettidig vedligeholdelse af jernbanelinjen i inspektionen og inspektionen af ​​Konya-jernbanelinjeturen.


TCDD 7. regiondirektør Adem Sivri Afyon - Den høje indsats, de har vist i vejvedligeholdelsesarbejde på grund af det faktum, at jernbanelinjen vedligeholdes udføres til tiden under rundvisningen af ​​Afyon - Konya-linjen, og at linjen opretholdes til tiden, der er ingen ensartethed i jernbanevedligeholdelsesafdelingen, og ensartetheden i regionen er faldet til 1%. 73 Jernbanevedligeholdelseschef Mehmet Akif Demirok og chefer for vejvedligeholdelse Nebi Çoban, Kürşat Demirağ, Çağlar Yıldırım og İsmail Taş for deres arbejde.

Regional manager Sivri Railway Maintenance Service Manager Teksin Geldi og Maintenance Service Directorate-personalet arbejdede for at holde jernbanelinjerne åbne under vanskelige forhold uden forestillingen om at arbejde 7/24 og ønskede succes og bekvemmelighed i deres arbejde ved at angive vigtigheden af ​​sikker drift.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer