Transportofficer-Sen anmodede om udsættelse af Health Board og psykotekniske rapporter fra det maskinistiske jernbanepersonale

Transportofficeren bad dig om at udskyde medicinsk tavle og psykotekniske rapporter fra det mekaniske jernbanepersonale
Transportofficeren bad dig om at udskyde medicinsk tavle og psykotekniske rapporter fra det mekaniske jernbanepersonale

Fornyelsen af ​​sundhedsundersøgelsen og de psykotekniske evalueringstest, som er nødvendige for maskinister og andet jernbanesikkerhedskritisk personale for at fortsætte deres opgaver, vil blive forlænget indtil årets udgang på grund af pandemien, og derefter, hvis det anses for nødvendigt, vil spørgsmålet blive fornyet. bedt om at blive evalueret.


Den skriftlige ansøgning fra transportofficer-Sen til TCDD Taşımacılık A.Ş.

For at chauffører og andet jernbanesikkerhedskritisk personale skal kunne fortsætte deres opgaver, skal de som bekendt have bestået sundhedsundersøgelser og psykotekniske evalueringstest og modtage rapporter under de betingelser, der er specificeret i den relevante lovgivning.

På grund af den pandemiproces, vi lever i, er det kendt, at der er problemer og klager i tilvejebringelsen af ​​sundhedsstyrelsesrapporter fra lokomotivførere og andet sikkerhedskritisk personale, og det er også risikabelt at gå til hospitaler. I denne sammenhæng forlænger gyldighedsperioden for de eksisterende sundheds- og psykotekniske rapporter for det personale, hvis sundheds- og psykotekniske rapporter er udløbet eller udløber indtil 01.01.2021 og derefter, hvis det skønnes nødvendigt, en revurdering af problemet Det blev anført i brevet fra Ministeriet for Transport og Infrastruktur Generaldirektoratet for Transporttjenesteforordning med nummer E.44539 dateret 13.08.2020.

Vi beder respektfuldt om, at gyldighedsperioden for de eksisterende sundheds- og psykotekniske rapporter fra chauffører og andet jernbanesikkerhedskritisk personale, der arbejder i din institution, forlænges indtil 01.01.2021, og om nødvendigt i henhold til pandemiprocessen træffes den nødvendige handling for at revurdere problemet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer