Republikken Tyrkiets Centralbank skal fremstille købtekniker 40

Tyrkiets centralbankteknikere vil
Tyrkiets centralbankteknikere vil

Republikken Tyrkiets Centralbank, uafhængighed, stærk organisationsstruktur, kvalificeret personale, med den teknologiske overlegenhed og effektive resultater modtager funktionen udfører sine aktiviteter med visionen om at finde sted blandt verdens førende centralbanker.

  • Antal personer, der skal optages: Tekniker (40 personer)
  • Studiemåde: Fuldtid / kontrakt
  • Arbejdssted: Centralbank i Republikken Tyrkiet Generaldirektorat for Seddeludskrivning / Ankara

Rekruteringsproces

1. Ansøgningskrav (27. november - 14. december 2020)

Født den 01.01.1989 eller senere.

Afsluttet militærtjeneste eller er undtaget fra militærtjeneste. (For mandlige kandidater)

At have fysisk og mental sundhed for at kunne arbejde som tekniker kontinuerligt (Der vil blive anmodet om en rapport fra Health Board fra vellykkede kandidater om, at de ikke har noget ubehag, der forhindrer dem i at arbejde som tekniker.)

Fristen for ansøgninger, der er indgivet de sidste to år fra Republikken Tyrkiets Centralbank i interviewfasen af ​​rekrutteringskommissionen, skal ikke screenes.

I mennesker ønskede at blive taget for at sikre, at de generelle betingelser for Tyrkiets Centralbank.

At have mindst 2018 KPSSP2020 point fra den offentlige personaleudvælgelseseksamen (KPSS Associate Degree) afholdt i 50 eller den offentlige personaleudvælgelseseksamen (KPSS Associate Degree), der afholdes i 93.

Elektrisk-elektronisk teknologi Secondary School-teori, kemisk teknologi, maskinteknologi, trykteknologi og industriel automatiseringsteknologi er uddannet fra sektionen, og efter den toårige uddannelse i Tyrkiet eller tilsvarende i udlandet har Higher Education Council for ansete videregående uddannelsesinstitutioner afsluttet bacheloruddannelsen i programmerne i nedenstående tabel.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer