Kommercielt elektronisk meddelelsesstyringssystem udsat deadline

Udskudt frist for kommercielt elektronisk meddelelsesstyringssystem
Udskudt frist for kommercielt elektronisk meddelelsesstyringssystem

Registreringsdatoen for tjenesteudbydere i Commercial Electronic Management Management System (IYS) og uploade deres nuværende godkendelser er blevet udsat.


Som bekendt blev fristen for tjenesteudbydere til at registrere sig hos IMS og overføre deres kommercielle elektroniske meddelelsesgodkendelser inden for anvendelsesområdet for forordningen om kommerciel kommunikation og kommercielle elektroniske meddelelser fastsat til 1. december 2020. Imidlertid fortsætter de negative virkninger af den nye type Coronavirus (COVID-19) -epidemi, som påvirker hele verden, på det daglige liv og forårsager nogle forstyrrelser i forretningsprocesser.

I denne sammenhæng er anmodninger fra virksomheder og ikke-statslige organisationer, hvis tjenesteudbydere inden for forskellige sektorer om at udsætte datoerne for IYS, blevet sendt til vores ministerium. Ved at tage disse anmodninger i betragtning har vores ministerium udsat registrerings- og godkendelsesdatoen for tjenesteudbydere for ikke at lide vores virksomheder.

Ifølge dette

Godkendelsesuploadfrist for tjenesteudbydere med mere end 150 tusind kommercielle elektroniske meddelelsesgodkendelser er 31. december 2020 Fristen for at kontrollere disse godkendelser af borgeren er 15. februar 2021,

For tjenesteudbydere med -150 tusind eller derunder kommercielle elektroniske meddelelsesgodkendelser er fristen for at uploade godkendelse den 31. maj 2021; Fristen for at kontrollere disse godkendelser af borgeren er blevet udsat til 15. juli 2021.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer