Underskrifter underskrevet, Green Road leveres til havne

Underskrifter underskrevet, Green Road leveres til havne
Underskrifter underskrevet, Green Road leveres til havne

Inden for rammerne af Green Road, der forbinder Eskişehir-industrien med verden med jernnetværk, Eskişehir Chamber of Industry ABİGEM og Knauf Insulation İzolasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş. Underskrifter blev underskrevet mellem.


ESO-medlem Knauf Insulation valgte jernbanetransport ved at underskrive Green Road, som bringer byindustrien til havnene og tilbyder en mere miljøvenlig, sikrere og billigere transportmetode.

ESO-ABİGEM Formand Sinan Özeçoğlu og Knauf Insulation İzolasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş. I sin tale ved protokolceremonien underskrevet af General Manager Emre Gürcan sagde borgmester Sinan Özeçoğlu: ”Med den protokolceremoni, vi har afholdt i dag, tror jeg, at vi vil bringe et andet firma, der producerer og yder beskæftigelse i vores by til havnene med jernbane. Vi tilstræber at udvide vores netværk og forbinde enhver fabrik til havnen. Jeg vil gerne takke vores General Manager Emre Gürcan for hans støtte til projektet. Jeg tror, ​​at disse underskrifter vil stige, og vores partnerskab vil stige. Med protokollen vil vores medlem Knauf være i stand til at transportere ca. 2021 containere i 2. På denne måde reducerer det sit CO500-fodaftryk med op til 80 procent, og containerne når havne til 30 procent lavere omkostninger. Jeg ønsker, at det vil føre til godt. " sagde.

Når vi talte om Green Road-projektet ved ceremonien, sagde Knauf General Manager Emre Gürcan, ”Green Road-projektet er et meget værdifuldt projekt. Det er virkelig en fantastisk mulighed. Det giver en stor fordel for alle virksomheder. Af denne grund vil vi gerne takke alle, der deltog i projektet og bidrog til denne mulighed. " sagde.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer