Karaismailoğlu: 'Vi bliver meget stærkere i rummet med TÜRKSAT 5A og 5B satellitter'

Vi vil være meget stærkere i rummet med karaismailoglu turksat a og b satellitter.
Vi vil være meget stærkere i rummet med karaismailoglu turksat a og b satellitter.

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, besøgte TÜRKSAT. Karaismailoğlu, der fremsatte vigtige udsagn til journalister her, sagde: "Med aktiveringen af ​​TÜRKSAT 5B og TÜRKSAT 6A vil vi være meget stærkere i rummet med vores 6 kommunikationssatellitter." Karaismailoğlu sagde, at installationen af ​​jordstationer til de nye frekvensbånd, der serveres til TURKSAT 5A og 5B, er nået til den sidste fase.

"118 lande i verden og en befolkning på 3 milliarder er i vores dækningsområde i dag"


Karaismailoğlu minister, afslørede i dag, at både ikke-finansiel og hvad de var i stand til at arbejde såvel som morgendagens er en institution af stor strategisk værdi for Tyrkiet, sagde han. Karaismailoğlu, "som Tyrkiet, 3A, 4A, 4B vores kommunikationssatellitter, i verden i dag, 118 lande og en befolkning på 3 milliarder af vores dækning," sagde han.

"På e-Government Gateway blev der brugt 2019 milliarder tjenester årligt med et gennemsnit på 319 millioner pr. Måned i 3,8"

Udvikles af Turksat Record Minister Karaismailoğlu af statens store IT-projekter, Tyrkiets største, at IT-projekter er blandt e-Government Portal of the Republic of Turkey Presidential Digital Conversion Office på vegne, der drives af Turksat, mindede han om. Karaismailoğlu sagde, ”I e-forvaltning kan mere end 51,5 millioner registrerede brugere modtage mere end 345 tusind 700 forskellige tjenester, der tilhører næsten 5 offentlige institutioner, hvoraf 300 er lokale administrationer. På e-Government Gateway blev der brugt 2019 milliarder tjenester årligt med et gennemsnit på 319 millioner om måneden i 3,8 ”.

"Under ledelse af ministeriet for første gang i Tyrkiet Space Week 'vil blive afholdt"

I år udførte 5'incisi "Turksat Model Satellite Contest" ved bachelor- og kandidatstuderende med angivelse af, at de ville støtte skabelsen af ​​bevidsthed om satellit- og rumteknologiminister Karasimailoğl af, "som vil blive afholdt for første gang under ledelse af ministeriet under Tyrkiets rumuge; "Vi kommer sammen online med et program, der gør det muligt for vores unge at udvikle deres ideer om rummet."

"Med idriftsættelsen af ​​TÜRKSAT 5B og TÜRKSAT 6A vil vi være meget stærkere i rummet med vores 6 kommunikationssatellitter"

Minister Karaismailoğlu fortsatte som følger: ”Med aktiveringen af ​​TÜRKSAT 5B og TURKSAT 6A vil vi være meget stærkere i rummet med vores 6 kommunikationssatellitter. Startmoment for TURKSAT 5A; Det vil styrke vores vision om rum og luftfart, som vi fejrer for første gang i vores land. Space Week-aktiviteter med Tyrkiet, og vi vil bringe alle vores mennesker. Efter vores TURKSAT 5A-satellit lancerer vi endnu en milepæl, TÜRKSAT 5B, som vi startede test på satellitniveau for i andet kvartal 2021. "

"Vi sender vores 6A-satellit til rummet i 2022"

”For de nye frekvensbånd, der serveres fra TÜRKSAT 2021A- og TÜRKSAT 5B-satellitter, som er planlagt til at tjene i 5, er vi nået til den sidste fase i installationen af ​​jordstationer i vores Gölbaşı Central Campus.

For TÜRKSAT 6A fortsætter produktionen og integrationen af ​​teknisk modeludstyr i TUSAŞ Space Systems Integration and Test Center med deltagelse af vores TÜRKSAT-ingeniører. Vi sender vores 6A-satellit til rummet i 2022. "

"Installationsarbejdet er startet for etablering af jordstationer i provinserne Izmir, Ankara og Van."

Minister Karaismailoğlu erklærede, at installationen af ​​jordstationer, der skal etableres i provinserne Izmir, Ankara og Van, også er startet, og sagde: ”Det mobile antennesystem, der kan bruges på land-, luft- og havplatforme og kan fungere via Ka Band-kommunikationssatellitter er udviklet af TURKSAT. Antennen bruges også aktivt af Coast Guard Command, ”sagde han. Karaismailoğlu sagde, at antenneudviklingsarbejdet, der skal bruges i TURKSAT landbiler, er nået til den sidste fase.

Minister Karaismailoğlu undersøgte derefter installationen af ​​jordstationer på stedet og modtog oplysninger fra myndighederne om det udførte arbejde.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer