İmamoğlu: 'Vores originale køretøjer på øerne tages i brug i 2021'

Vores originale køretøjer vil også blive taget i brug på imamoglu-øerne
Vores originale køretøjer vil også blive taget i brug på imamoglu-øerne

İBB-præsident Ekrem İmamoğlu turnerede trin for trin i øernes gader og tog sit personale med sig. Understreger, at de ønskede at leve i en periode, hvor generelle problemer ikke ville blive diskuteret i 25-30 år på øerne, sagde İmamoğlu, ”Tidligere var der nogle miljøer, hvor voldsoplevelse blev oplevet gennem politiske holdninger. Desværre har jeg været vidne til dette. Som Adalar Kommune og Metropolitan Kommune vil vi indgå en serviceaftale, der har en virksomhedskonsistens, ikke på hinandens fødder, uden at blive sammenflettet eller på individets personlige beslutninger ”.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Borgmester Ekrem İmamoğlu viet det meste af sit arbejde i dag til Büyükada og Burgazada. İBB's øverste ledelse ledsagede İmamoğlu sammen med generalsekretær Can Akın Çağlar under besøget på øerne. For det første sluttede İmamoğlu sig til Büyükada Anatolian Club og deltog i "Islands Strategy Document Short Term Action Plan" møde. Mødet startede med en detaljeret præsentation af IMM District Municipalities Coordinator Tonguç Çoban bestående af 9 hovedpunkter. Efter Shepherd tog borgmesteren på øerne, Erdem Gül, ordet. Gül erklærede, at de ønsker at lave ansøgninger, der ikke vil ødelægge den historiske og naturlige struktur i projekterne med de restaureringer, der vil ændre øernes ansigt.

"VORES UNIKE KØRETØJER I ØERNE DRIFTES I 2021"

İmamoğlu foretog sin vurdering af sit besøg på øerne ved afgangsstedet for İETT efter den undersøgelse, han foretog i servicebygningen, der skulle åbnes af IMM på øerne. Imamoğlu sagde, at Adalar har den mest forskellige placering blandt 39 distrikter i Istanbul:

”Befolkningen er måske meget rimelig; men det har mange værdier med sin fortid, værdier, historie og kultur. Kulturen i at leve sammen, mennesker, der tidligere tilføjede værdi her, har en helt anden fordel fra litteratur til kunst, fra statsfolk til mange begreber. Vi værdsætter dette sted meget. I det sidste år har vi udført nogle livsændrende værker; der er synlige, der er usynlige. Den synlige del er måske phaetonændringen her. Forhåbentlig vil vores køretøjer, der er unikke for øerne, være fuldt operationelle i slutningen af ​​2021. Disse køretøjer gennemgår en ændring. Der er også den usynlige del; infrastruktur. Vi vil investere i behandling her i 2021 af İSKİ. "

"VI TAGER VIRKSOMHEDSServiceaftale"

At bemærke, at de ønskede at leve i en periode, hvor generelle problemer ikke ville blive drøftet i 25-30 år på øerne, sagde İmamoğlu, ”Tidligere var der nogle miljøer, hvor voldsoplevelse blev oplevet gennem politiske holdninger. Desværre har jeg været vidne til dette. For ikke at ske fra nu af, vil vi indgå en seriøs serviceaftale, da Adalar Kommune og Metropolitan Kommune, vi vil indgå en serviceaftale med et selskabs sæt af konsistens, ikke træde på hinandens fødder, blive sammenflettet eller individets personlige beslutninger. For første gang åbnede vi koordineringen af ​​Metropolitan Municipality. Vi starter renoveringerne af bygningerne. Vi arbejder på en synkron masterplan med fokus på kultur, kunst, historie og turisme. Jeg talte med mine venner; Forhåbentlig vil vi i januar 2021 lægge en 3-årig plan foran os og dele den med borgerne; Det vil sige "Hvad vil vi gøre på øerne, hvad vi vil føje til service". Vores borgmester, vi, vi følger alle derfra. "Vi sender det til distriktsguvernøren, til politiet, til de politiske partiledere her, til civilsamfundet her, så de følger os."

"ØER; VERDENSARV "

Imamoğlu sagde, at øerne vil blive til et meget farverigt liv og et meget sødt område i Istanbul, efter at pandemiprocessen er overstået, ”Dette er et verdensarvsted. Istanbul er allerede den smukkeste by i verden. Men selv disse øer, tag det og giv det til en verdensby, det alene er nok. Vi er stolte over at have en så værdifuld position. Vi betaler for det nu ”sagde han. İmamoğlu besøgte i Büyükada efter hans evalueringer. İmamoğlu, som besøgte staldene, hvor hestene blev reddet fra grusomheden efter løftet af vognene, blev hilst velkommen af ​​politiet på hesteryg. I ønske om succes til kvindernes rytterpolitienhed, som begyndte at arbejde for første gang inden for IMMs krop, turnerede İmamoğlu i stalde, hvoraf nogle blev omdannet til İETT vedligeholdelses- og reparationsværksteder.

Han lyttede til problemerne for de erhvervsdrivende og borgere i BURGAZADA

Tyrkiet Fethi historie med personlighedspolitikken Okyar beskytter bærer navnet İmamoğlu besøgende, mødtes med familien af ​​berømte politikere. İmamoğlu, en behagelig sohbetDerefter foretog han eksamen i Taş Mektep, en af ​​de symbolske strukturer i Büyükada, som blev restaureret af IMM. İmamoğlu gav ordren til, at arbejdet med den pågældende struktur skulle afsluttes så hurtigt som muligt. IMM's vicegeneralsekretær Mahir Polat delte med İmamoğlu om, at arbejdet i marken vil være afsluttet inden for 1 år. İmamoğlu afsluttede Büyükada-turen med Taş Mektep-studiet og gik til Burgazada med båd. İmamoğlu besøgte henholdsvis brandvæsenet, politistationen og Adalar Cemevi i Burgazada. İmamoğlu, som også besøgte håndværkere, besvarede spørgsmål fra borgere. At lytte til håndværkernes og borgernes problemer opfyldte İmamoğlu deres anmodninger om fotooptagelse.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer