Bus og metro tidsbegrænsning i Bursa

begrænsninger på bus- og metrotid i Bursa
begrænsninger på bus- og metrotid i Bursa

På grund af udgangsforbudet i Bursa blev der truffet en aftale om afgangstiderne for transportkøretøjerne fra Burulaş.


Erklæringen fra Burulaş er som følger; Inden for udgangsforbudet, der pålægges i overensstemmelse med præsidentdekretet, vil busforbindelsen være tilgængelig fra kl. 1 den 21. december kl. 30 time i timen. Bursaray-ture tjener fortyndet fra 1:21 til 30:01. BursaKart mobilapplikation og http://www.burulas.com.tr Du kan lære af vores side.

I udgangsforbudsbegrænsningerne, der skal anvendes lørdag og søndag, vil vores busforbindelser tjene i henhold til tidsplanen søndag, og vores BursaRay-flyvninger fungerer som fortyndet. T1 (silkeorm) Sporvognslinje vil være lukket i weekenden. BursaKart mobilapplikation og http://www.burulas.com.tr Du kan nå det på.

På grund af udgangsforbudet, der skal anvendes i overensstemmelse med præsidentdekretet, vil BUDO-flyvninger ikke kunne tjene i weekenden, før en ny beslutning er truffet. Vores BUDO-flyvninger fortsætter på hverdage, passagerer under 20 år kan rejse med en ledsager, og passagerer over 65 år kan rejse med en "vejtilladelse".

Under udgangsforbudet, der skal anvendes i overensstemmelse med præsidentdekretet, er der ingen forstyrrelser i BBBUS-flyvninger, og vores passagerer med en BBBUS-billet vil være fritaget for udgangsforbudet. Passagerer under 20 år vil være i stand til at rejse med en ledsager, og passagerer over 65 år med en "vejtilladelse".

Private offentlige buslinjer vil ikke være tilgængelige fra kl. 21:15 på hverdage.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer