Tyrkiets første indfødte metro Bozankayafra

den første lokale metro turkiyenin bozankayadan
den første lokale metro turkiyenin bozankayadan

Tyrkiets første indfødte metro Bozankaya'fra; sender det første metrotog til udlandet fra Tyrkiet BozankayaDet er blevet meddelt, at kontrakterne om 28 metrokøretøjer, der skal designes og produceres i Ankara-faciliteter, er underskrevet, og levering af køretøjerne begynder i slutningen af ​​2022.


BozankayaFølgende erklæringer vedrørende kontrakten med indenlandske metrokøretøjer, der skal designes og produceres for Kocaeli, blev brugt i indlægget på hans twitter-konto:

”For Kocaeli underskrev vi kontrakter om 28 metrokøretøjer, som alle vil blive designet og fremstillet på vores Ankara-faciliteter! Den bliver cirka 90 meter lang og har en kapacitet på mindst 1.080 passagerer. Bozankaya metro køretøjer begynder at blive leveret i sidste kvartal af 2022. Vi vil fortsætte med at arbejde non-stop for at bringe indenlandsk teknologi til toppen og bringe projekter med høj merværdi til vores land! "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer