Derbent Aladağ Road afsluttet

derbent aladag road er afsluttet
derbent aladag road er afsluttet

Mens Konya Metropolitan Municipality har arbejdet hårdt for at forbedre kvaliteten af ​​distrikts- og kvarterveje, afsluttede Derbent den 7 kilometer lange vej til Aladağ-skiområdet.


Borgmester i Konya Metropolitan Kommune, Ugur İbrahim Altay, erklærede, at de har bragt prestigegader til alle distrikter i Konya med den nye metropolov og sagde, at de fortsætter med at investere i at levere kvalitetstransportservice på alle kvarterveje under Metropolitan's ansvar.

Borgmester Altay sagde, at arbejdet på den 7 kilometer lange vej, der fører til skiområdet i Derbent Aladağ, var afsluttet, ”Ved at udvide den 5 kilometer lange vejstrækning, der er smal, blev der skabt områder til parkering af køretøjer om vinteren. Også; Det er blevet gjort mere sikkert og mere behageligt for vores vejchauffører med opdelt påfyldning, infrastruktur, regulering af vejniveau og styrkelse af arbejdet. Vi gjorde det klar for besøgende at komme efter epidemien ved at bruge 14 tusind tons asfalt på vejen, som blev skabt omkring 9 meter platform og 16 meter bred. " brugte udtrykkene.

Borgmester Altay bemærkede, at Aladağ-vejen er af stor betydning for Konya og Derbent, og sagde, at de er glade for at tilbyde vejen, som har øget standarden, til service for befolkningen i regionen og befolkningen i Konya.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer