EGO Bus, Metro og Ankaray tidsbegrænsningsforordning

ego bus metro og ankaray tidsbegrænsninger
ego bus metro og ankaray tidsbegrænsninger

For at holde spredningen af ​​coronavirus (Covid-19) -epidemien under kontrol i henhold til portforbudsbegrænsningerne fra Ankara Governorship Provincial General Hygiene Board (UHK) har EGO's generaldirektorat arrangeret bus-, metro- og ANKARAY-servicetiden.


I tråd med UHK's afgørelse nr. 01/2020 dateret 2020. december 85; Indtil en ny beslutning er truffet, starter den i weekenden kl. 21.00:05.00 på fredage, dækker alle lørdage og søndage og afsluttes kl. 21.00:05.00 på mandage. I løbet af ugen er udgangsforbud begrænset mellem kl. XNUMX-XNUMX.

Særlige offentlige busser (ÖHO), private offentlige transportkøretøjer (ÖTA) og Metro og ANKARAY fungerer ikke mellem kl. 1-2020 om aftenen i udgangsforbudet, der implementeres fra kl. 21.00 den 21.00. december 24.00 (i dag) og vil fortsætte restriktionerne på hverdage. . Med EGO-busser vil der blive leveret service på linjerne, der kommer fra distrikterne til Ulus-Sıhhiye-Kızılay retning og på jernbanesystemets ruter. På vores linjer, der leverer ringetjenester til metrostationer, er der foretaget en serviceplanlægning i overensstemmelse med de sidste afgangstider for metroenettene.

For de begrænsninger, der skal anvendes i dag og fremover, er afgangstider for EGO-busser shuttle (EK1), jernbanesystemets afgangstider (Metro- og ANKARAY-operationer) og sidste afgangstider (EK2) angivet i nedenstående tabel.

Opdateringerne kan tilgås fra mobilapplikationen i EGO CEP og fra adressen "www.ego.gov.tr" på vores Corporation's hjemmeside.

Derudover i vores ovennævnte UHK-beslutning, er vores borgere på 65 år og derover og under 20 år; Det anføres, at brugen af ​​køretøjer med offentlig transport (metro, metrobus, bus, minibus, minibus osv.) Er begrænset inden for de timer, der er bestemt af provinsens General Hygiene Board-afgørelse dateret 18.11.2020 og nummereret 2020-82 (mellem 10.00-13.00, 13.00-16.00). Vi beder venligst vores borgere om at overholde denne beslutning.

For busafgangstider KLIK HER

For jernbanesystemet (Metro, ANKARAY) Afgangstider og afgangstider for sidste tog KLIK HER


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer