Elektrik Üretim Anonim Şirketi rekrutterer 150 faste medarbejdere

Elektricitetsproducerende aktieselskab rekrutterer faste medarbejdere
Elektricitetsproducerende aktieselskab rekrutterer faste medarbejdere

Electricity Generation Inc. Generaldirektoratet vil rekruttere 4857 faste arbejdstagere til arbejdspladser i landdistrikterne underlagt arbejdslov nr. 150. Tyrkiets Erhvervsråd Çankaya Service Center Filialbydere, der opfylder de efterspurgte kriterier, vil blive offentliggjort af Direktoratet, indtil fristen for Generaldirektoratet for Arbejds- og Arbejdsformidling kan findes gennem ansøgningen om nominering.


Elektricitetsproducerende aktieselskab rekrutterer faste medarbejdere

  • Opfyldelse af betingelserne i artikel 4 i forordningen om procedurer og principper for rekruttering af arbejdstagere til offentlige institutioner og organisationer
  • At være kandidat fra skolen / afdelingen skrevet i annoncen,
  • At have prioritetsdokumenter til dem med et prioritetscertifikat,
  • Sundhedstilstanden er velegnet til at arbejde i meget farlige job,
  • Ikke over 30 år.

De betingelser, der søges i kandidater, vil blive annonceret af Çankaya Service Center Branch Office den 10.12.2020, og de kandidater, der vil ansøge om Arbejdsformidlingen; Baseret på listen over alle ansøgere bestemmes 4 gange antallet af ledige job, og blandt dem, der har fortrinsret, bestemmes 4 gange antallet af ledige stillinger ved et lotteri, der skal foretages inden notaren til at tage det mundtlige interview. Kandidater kan se lodtrækningen, hvis de ønsker det.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer