ESHOT producerer mobilkøretøj til søge- og redningshold

eshot byggede et mobilkøretøj til søge- og redningshold
eshot byggede et mobilkøretøj til søge- og redningshold

Izmir Büyüküşehir Kommune fremskyndede forberedelserne til mulige katastrofer efter jordskælvet, der ramte byen den 30. oktober. ESHOT Generaldirektorat har også produceret et mobil indkvarteringskøretøj til at løse boligproblemet for de hold, der arbejder med eftersøgnings- og redningsaktiviteter.


Efter jordskælvet den 30. oktober, der rystede İzmir, diversificerede İzmir Metropolitan Municipality sine aktiviteter mod mulige katastrofer. ESHOTs generaldirektorat fremskyndede sit arbejde med de erfaringer, der blev draget af jordskælvet, der implementerede byen, og implementerede projektet om mobil indkvartering køretøj, der gør det muligt for holdene at hvile under eftersøgnings- og redningsaktiviteter.

Generaldirektoratet for ESHOT arbejdede med projektet om mobil indkvarteringskøretøjer, da busserne, der blev taget i brug, ikke gav den nødvendige komfort, så eftersøgnings- og redningsteamene, der arbejdede i marken, kunne hvile lige efter jordskælvet. Inden for rammerne af projektet blev en af ​​Mercedes-ledbusser af 2001-modellen i flåden omdannet til en mobil sovesal på ESHOT-værksteder med virksomhedens egne ressourcer. Sæder, polstring, håndtag blev fjernet. Senge, bløde sæder, borde og varmeapparater blev installeret i køretøjet. Et gulvtæppe blev lagt på gulvet. Indvendige og udvendige overflader, vinduer og lofter var dækket af dekorative billeder. Køretøjets motor og chassis blev også fornyet.

Lignende vil blive lavet

Efter dette pilotkøretøj vil ESHOTs generaldirektorat også bygge nye mobile indkvarteringskøretøjer. De nye køretøjer har også brusekabiner. Køretøjer vil til enhver tid være klar til at betjene eftersøgnings- og redningspersonale i mulige katastrofer i Izmir eller hvor som helst i landet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer