Handelsministeriet til indkøb af 30 assistentinspektører

Ministeriet for handel
Ministeriet for handel

For at blive ansat i Vejlednings- og inspektionsafdelingen i handelsministeriet tildeles 8. og 9. klasse "Assistent Trade Inspector" personale fra klassen General Administrative Services maksimalt 5 til formandskabet for udenrigshandelsgruppen, 10 for toldgruppens formandskab og 15 for formandskabet for den interne handelsgruppe Indgangsprøver afholdes med det formål at rekruttere assistenthandelsinspektør.


EKSEMPLETS ANVENDELSE

  • Ansøgninger om indgangsprøver foretages via det link, der er specificeret på handelsministeriets websted (www.ticaret.gov.tr) mellem 09. og 18. december 2020. Eksamensansøgning udfyldes ved at uploade billedet og udfylde ansøgningsskemaet. Ansøgninger, der foretages i hånden eller pr. Post, accepteres ikke.
  • Ansøgninger, der ikke overholder de betingelser, der er specificeret i meddelelsen, og ansøgninger, der ikke indgives rettidigt, overvejes ikke.
  • Blandt ansøgerne til optagelsesprøven udnævnes de, der viser sig at have afgivet falske erklæringer eller har afgivet et certifikat, ikke ved at betragte eksamensresultaterne ugyldige. Selv hvis deres udnævnelse er foretaget, annulleres de, og der indgives en strafferetlig klage til den øverste anklagemyndighed for at anvende de relevante bestemmelser i den tyrkiske straffelov nr. 5237.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer