Tyrkiets Grand Prix Formula 1 Race blev valgt til Årets Bedste

kalkun grand prix formlen blev også valgt til årets bedste løb

"Formel 1 DHL Turkish Grand Prix", der fandt sted på Intercity Formula 1-banen, hvor asfalten blev fornyet efter den hengivne indsats fra ministeriet for transport og infrastruktur, blev udvalgt som det bedste løb i 2020 i den globale afstemning.

Tyrkiet afholdt 2005 gange mellem årene 2011-7 DHL Formel 1 Grand Prix i Tyrkiet, søgte derefter igen 9 år i Tyrkiet, afholdt i Intercity Istanbul Park; Løbet på banen, hvis asfalt blev ødelagt efter ministeriets feberrige arbejde, var vidne til stor spænding. I den afstemning, der blev indledt af Formel 1-ledelsen efter sæsonen på 17 løb, kom løbet afholdt på Intercity Istanbul Park først ved at vinde stemmerne på 33 procent af de fans, der deltog i afstemningen.

Ministeriet fornyede asfalten på banen til løbet

Formel 1-ledelse af den stemmeberettigede yarışlık, der blev lanceret efter 17-sæsonen, efter 9-årig fraværsløb på plads Intercity Istanbul Park i Tyrkiet, tog 33 procent spillet til de fans, der deltog i afstemningen. Intercity Istanbul Park, en af ​​de mest foretrukne baner fra Formel 1-piloter, er 5.338 meter lang og er kendt for sin legendariske 8. bøjning. Den eksisterende asfalt blev produceret i 2005, og efter 15 års mindre reparationer blev den gjort klar til dette løb som et resultat af ministeriet for transport og infrastruktur.

Minister Karaismailoğlu foretog undersøgelser på den fornyede landingsbane.

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, undersøgte også det fornyede Intercity Formula 1-spor før løbet og udtrykte, at de er stolte af at være vært for et af de mest populære løb i verden såsom Formel 1 og bidrage til konkurrencen; ”Vores Istanbul, der har været hovedstad for civilisationer og imperier i tusinder af år, fortjener at være vært for Formel 1,” sagde han.