Tyrkiets statistiske institut foretager indkøb af 40 arbejdere

kalkun statistisk agentur kontrakt skal ske computing personale lærd
kalkun statistisk agentur kontrakt skal ske computing personale lærd

Tyrkiets Statistiske Institutions centrale og provinsielle enheder i 4857 og Tyrkiet under de relevante bestemmelser fra Arbejdsformidlingen (TEO) på bordet gennem fordelingen som vist. Renholdelses- og sikkerhedsofficer (ubevæbnet) løbende vil der blive foretaget 40 rekrutteringer, der skal køres.


Meddelelser om kandidatgrupper for faste arbejdere Turkey Business Association (TEO) (https://www.iskur.gov.tr), Ministeriet for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester (https://kamuilan. ailevecalisma.gov.tr/) og Turkey Statistics Institution (www.tuik.gov.tr) er tilgængelige på websiden. Kandidater, der opfylder noteringsbetingelserne, meddelte den Tyrkiske Erhvervsforening (TEO) fra datoen 30 på webstedet for esube.iskur.gov.t internetadresse inden for 11 dage efter linket "Jobsøgende" på ID-kortnummeret og adgangskoden kan indgive deres ansøgning ved at logge . (Ansøgninger foretaget personligt, via mail eller e-mail accepteres ikke).

Tyrkiets statistiske institut til at transportere arbejdernes handel
Tyrkiets statistiske institut til at transportere arbejdernes handel

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer