Keltepe Ski Center er klar til vintersæsonen

keltepe skisportssted er klar til vintersæsonen
keltepe skisportssted er klar til vintersæsonen

Karabük guvernør Fuat Gürel, provinsforsamlingens formand, Hasan Yıldırım, provinsens særlige administration, generalsekretær Mehmet Uzun, og ungdoms- og sports provinsdirektør Coşkun Güven undersøgte aktiviteterne på stedet i Karabük Keltepe Ski Center inden vintersæsonen og modtog oplysninger fra myndighederne.


Tyrkiets 53 Ski, Karabük Keltepe Ski Center Særlige provinsadministration under opførelse af fællesskabsteams og vil være klar til vintersæson 1 og 2 på parkeringspladsen, begyndere skiløjper, lavere daglige etableringer i skisportsindgangen lavet med grusrenoveringsarbejde i frontområdet Guvernør Gürel, der modtog oplysninger fra generalsekretæren for den provinsielle specialadministration, Mehmet Uzun og provinsdirektøren for ungdom og sport, Coşkun Güven, undersøgte de igangværende arbejder i portene, masjiderne og andre strukturer.

Han sagde, at alt arbejde i forbindelse med den nærliggende vintersæson er ved at blive afsluttet, sagde guvernør Gürel: ”Vores arbejde i Karabük Keltepe Ski Center, som vil være en af ​​de vigtige turistmål i vores land og vores region i vinter- og skisesæsonen, er ved at være færdig. Med de erfaringer, vi fik sidste år, går vi klar i den nye sæson. Vi havde veje mellem Sipahiler Village og vores Ski Center, der ikke blev bygget, vi gjorde disse ufærdige veje varm asfalt med faciliteterne i vores provinsielle specialadministration, vores veje fra Kahyalar Village Pirinçlik District til vores Ski Center Sub-Day Unity Facilities var lavet af varm asfalt. Ved at integrere Keltepe-regionen og vores skicenter med Eğriova Pond fortsætter vi vores bestræbelser på at gøre vores land og vores region til et nyt attraktionscenter inden for ski- og naturturisme og levere service i fire sæsoner, og vi forbereder vores relaterede projekter. På vegne af befolkningen i Karabük vil jeg gerne takke de særlige provinsielle administrationshold og personalet i direktoratet for ungdoms- og sports provinser for deres indsats og indsats. Jeg håber, at vores Karabük Keltepe Ski Center bliver et meget smukt vinterturismecenter, ”sagde han.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer