Midlertidig ruteanvendelse inden for rammerne af Gebze Darıca Metroarbejde

midlertidig ruteanvendelse inden for rammerne af metroarbejde i gebze darica
midlertidig ruteanvendelse inden for rammerne af metroarbejde i gebze darica

Inden for rammerne af metroarbejde i Gebze - Darıca vil İSU gennemføre en fordrivelsesundersøgelse ved Akse-valgdeltagekryds mellem 03.-13. December. Midlertidig ruteansøgning foretages under undersøgelsen.

ARBEJDER VÆRDES NATT


Inden for rammerne af metroarbejde i Gebze - Darıca vil İSU gennemføre en fordrivelsesundersøgelse ved Akse-valgdeltagekryds mellem 03.-13. December. Den første fase af værkerne, der skal udføres i form af 5 etaper, afholdes torsdag den 03. december mellem kl. 21.30 og 05.00. En midlertidig rute vil blive implementeret af transportministeriet for køretøjer, der bruger regionen under undersøgelsen.

TIDLIGERE RUTE

Arbejderne i den første fase udføres mellem krydset 855th Street og Issıkgöl Street og krydset mellem Ibrahim Ağa Street. Køretøjer, der bruger denne rute, vil bruge Issıkgöl Street, 855. Street, Muammer Aksoy Street og İbrahim Ağa Street under undersøgelsen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer