Pandemi digitaliserer hurtigt logistikindustrien

pandemi digitaliserer hurtigt logistikindustrien
pandemi digitaliserer hurtigt logistikindustrien

Pandemien har afsløret, hvor kritisk logistikindustrien er. Med pandemien er brugen af ​​digitalisering og teknologi i logistikstyring steget hurtigt. Startups af logistikteknologi omformer logistikbranchen i denne proces. Faktisk, hvis lastbiler kører i et land, er der liv i dette land.

Pandemic digitaliserer hurtigt logistikindustrien


En af de tre sektorer i verden, der vil opleve den største digitale transformation i de næste 5 år, er "logistik". Uden logistik kan handelscyklussen ikke gennemføres. De købte varer skal leveres til kunden uden problemer. Handel svarer til, betyder logistik. Sammen med logistiksektoren tiltrækker sundhed og uddannelse opmærksomhed som sektorer, der skiller sig ud.

TTT Global bestyrelsesformand Dr. TT sagde, at e-handel hurtigt spreder sig over hele verden med pandemien. Akın Arslan sagde følgende:

”De pandemiske forhold, vi lever under, den udbredte brug af mobiltelefoner og internettet øgede hastigheden på e-handel yderligere. I Kina, der ikke mister lederskabet inden for e-handel, løber e-handelshastigheden blandt den samlede handel til 40%. USA og Europa nåede 14%. I Tyrkiet kom tæt på 8%. I dag digitaliseres handel hurtigt. Butikker bliver til virtuelle butikker. Selvom handlen bliver digital, står det faktum, at de indkøbte varer leveres til kunden, en konstant metafor foran os. Dette punkt adskiller logistik fra andre, og et produkt, der produceres på fabrikken, skal leveres fysisk til kundens dør. Stående over for århundredets største epidemiske trussel forsøger verden på den anden side at kontrollere pandemien og omdanne livet til det, vi er vant til igen med vacciner og behandlingsmetoder, der er udviklet til Covid-19, for at producere løsninger på denne situation, der dybt påvirker hele det samfundsøkonomiske liv. arbejder flittigt. Da vi går ind i den sidste måned i 2020, går sammentrækningen i verdensøkonomien mod 10%. Kort sagt afslørede pandemiperioden, hvor kritisk det er for logistiksektoren at arbejde korrekt til vedligeholdelse af andre livskomponenter. Med pandemien er brugen af ​​digitalisering og teknologi i logistikstyring steget hurtigt. Faktisk, hvis lastbiler arbejder i et land, er der liv i det land, ”sagde han.

Prioritet inden for vaccineadministration, sundhedspersonale og logistikere

TTT Global President, Dr., understreger, at vigtigheden af ​​logistikindustrien er kommet frem med pandemien. Akın Arslan udtalte følgende:

”De vacciner, der er udviklet af BioNTech-firmaet, distribueres i USA og Europa i denne måned. Vedligeholdelse af -70 ° C koldkæde i alle faser fra produktion til opbevaring og distribution af vacciner bliver et af de vigtigste logistiske problemer. Ved implementeringen af ​​den første gruppe vacciner i USA var det bemærkelsesværdigt, at blandt grupperne skulle prioriteres udover sundhedspersonale, logistikere og lastbilchauffører. Aktørerne i det logistiske økosystem spiller en kritisk rolle ikke kun for transporten af ​​vaccinen, men også for vedligeholdelsen af ​​det daglige liv. "Hvis vi kan styre vores forretning fra vores hjem og fortsætte uddannelsen af ​​vores børn, er vores behov, fordi de kan komme til vores dør."

Startups inden for logistikteknologi omformer logistikbranchen

TTT Global President Dr. TT forklarede, at logistiksektoren er blevet omformet med "opstart af logistikteknologi". Akın Arslan fortsatte sin tale som følger:

"Start-up-logistik-teknologi", der styrkes af teknologier som kunstig intelligens og forstærket intelligens og ikke begrænser tilgængeligheden med smartphones, spreder sig hurtigt. Antallet af mennesker, der formåede at blive enhjørninger, oversteg 15. I Kina øgede Manbang, der har gjort 10 millioner truckere og 5 millioner speditører til en del af sin platform, sin værdiansættelse til over 1.7 milliarder dollars med en investering på 12 milliarder dollars i sidste uge. Convoy, Project44, Uber Freight, Next Trucking, Coyote, FourKites, Flexport, CargoX i Sydamerika, Senner i Europa, Forto, OnTruck, Shippeo i USA, Rivigo, Blackbuck, Delhivery i Indien, Lori System i Afrika Kobo360 opstart og mens der, og parkpalet Tırport opstart i Tyrkiet vil komme i forgrunden. Den tyrkiske startup Tırport, som er Create @ Alibaba Finalist, fik sit navn skrevet i finalen som en af ​​'20 Startups, der bliver Unicorn på global skala. Med sine teknologier bemyndiger Tırport logistikvirksomheder til at styre deres operationer end-til-end med dashboards fra alle digitale platforme (iOS / Android / iPAD / Web) på den anden side; "Det samler godsejere og pålidelige truckere i realtids, placeringsbaseret TIRPORT YükCEPte-applikation."


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer