Eksemplarisk service HEPP-kodeassistenter på vagt i Kocaeli

prøve servicekontokodeassistenter i Kocaeli på vagt
prøve servicekontokodeassistenter i Kocaeli på vagt

TransportationPark, et af datterselskaberne i Kocaeli Metropolitan Municipality, bragte en ny tjeneste til de borgere, der ikke definerede deres HES-koder til deres Kocaeli-kort på grund af HES-kodeapplikationen, der startede den 1. december. Medarbejdere, der er placeret i TransportationPark, vil hjælpe borgere med at definere deres HES-koder til deres Kocaeli-kort.

SERVICE PÅ 6 STATIONER


Medarbejdere, der leverer tjenester på 6 sporvognsstationer i alt, giver borgere bekvemmelighed. Borgere, der har svært ved at definere deres HEPP-koder og derfor ikke kan foretage en overgang, vil give service i form ved at definere deres HES-koder til deres Kocaeli-kort. Servicestationer; Yenişehir, Otogar, Yahya Kaptan, Fevziye, Yeni Cuma og Doğu Kışla blev bestemt som stationer.

Indtil fredag

Medarbejdere, der er tildelt, modtager begge deres HES-koder og påtager sig opgaven med at aktivere deres Kocaeli-kort. De ansatte, der venter ved stop kl. 09.00 om morgenen, yder service indtil kl. 18.00 om aftenen. Det blev anført, at undersøgelsen, som planlægges gennemført indtil fredag, kan udvides yderligere i tilfælde af behov.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer