Samarbejdstid på jernbaner

samarbejdstid på jernbanen
samarbejdstid på jernbanen

Fra slutningen af ​​2019, i 2020, påvirkede coronavirusepidemien hele verden. I vores land måtte der foretages ændringer i levevilkår og arbejdsstandarder for at forhindre epidemien.


følte stærkest, at i marts-april-maj i Tyrkiets udenrigshandel, de to største Mellemøsten til EU-lande, virkningen af ​​epidemien og blev udsat for restriktioner i det centralasiatiske land, ankom til transportaktiviteter, stoppede, gennemgik karantæne vores chauffør.

I pandemiperioden blev de operationelle problemer i luftvej, vej og søvej forsøgt fjernet ved hjælp af jernbanetransportalternativet. Jernbanetransport har spillet rollen som en frelser, det har været et godt alternativ til vej- og jernbanetransport, det har gjort det muligt for luftfartsselskaber at skabe nye ruter. Eksportforsendelser med jernbane, som anbefales som 'kontaktløs handel' mod spredningen af ​​epidemien, steg med næsten 100 procent i marts. Vogne var utilstrækkelige på nogle linjer. I løbet af pandemien blev der opnået yderligere 3 tusind 500 ton kapacitetsforøgelse pr. Dag på Baku-Tbilisi-Kars-linjen (BTK) med ophør af transit til Iran med vejkøretøjer. Det blev delt med offentligheden, at de hygiejniske foranstaltninger, menneskelig kontaktløs transport og de kommercielle aktiviteter, der blev udført, steg med 2020 procent i de første 7 måneder af 36 sammenlignet med samme periode året før og nåede op på 2 millioner 133 tusind tons.

Faktisk var der en behagelig udvikling under pandemidagene. Den 8. maj 2020 kørte godstoget med råvarer gennem Marmaray. Det første indenrigstog afgik fra Gaziantep og nåede Çorlu. Toget, der vejede 1.200 tons, bestod af 16 vogne. Det mest positive aspekt ved transporten i 32 containere var, at transporten blev gennemført uden afbrydelse.

Ifølge de seneste data, der blev annonceret af TCDD; Cirka 650 tusind tons gods er blevet transporteret siden åbningen af ​​BTK-linjen, 320 tusind tons siden januar, og 20 tusind tons gods forventes at blive transporteret med 500 tusind containere indtil udgangen af ​​dette år. Det sigter mod at transportere 3,2 millioner ton gods på mellemlang sigt og 6,5 millioner tons på lang sigt på BTK-jernbanelinjen.

Selvom jernbanetransport tog rollen som redder, da virkningerne af virusepidemien blev mest følt, faldt interessen for intermodal transport med normaliseringstrin, fjernelse af restriktioner og tilbagevenden til den gamle orden, men på grund af import-eksport-ubalance stoppede importen næsten. I import har de ekstra omkostninger til køretøjer og containere, der lejes til tomme sving, sat virksomhederne i en vanskelig situation, men vigtigst af alt kan produktionen af ​​råmaterialer også blive påvirket i slutningen af ​​denne proces. Der er også bekymring for, at eksportforsendelser, som i øjeblikket er på sporet, vil blive forstyrret i denne cyklus.

På dette tidspunkt mener jeg, at det skal forstås godt, hvor vigtig jernbanetransport er. For desværre er jernbanetransport den mest underudviklede og endda den eneste transportform i vores land. Og jeg vil gerne understrege, at det er den transportform, vi har mest brug for i dag. Selvom det ser ud til, at der var stor efterspørgsel efter jernbanen i de tidlige stadier af pandemien, fandt sektoren sit udgangspunkt igen på motorvejen, da de nødvendige investeringer ikke blev foretaget i denne transportform.

I vores land er vejorienteret transport blevet vedtaget, men i ekstraordinære situationer som coronavirus oplevede vi, at vores transportsystem stoppede, da restriktioner og forbud kom på vejen. Jernbanetransport var mindst påvirket af krisen og tog rollen som frelser. Jernbanen er i en meget vigtig position med hensyn til at tage den tunge belastning på motorvejen, fordi den både er en frelser og transportform med den mindste risiko. Det er nødvendigt at fokusere meget mere på dette område og investere mere ved hjælp af både den offentlige og den private sektor. Måske er jernbanen en af ​​de vigtigste faktorer i fortsættelsen af ​​vores eksport til Mellemøsten og Kaukasus, men også til Sydøsteuropa og Centraleuropa. På dette tidspunkt er det meget vigtigt, at TCDD, en af ​​de vigtigste og vigtigste aktører, etablerer en samarbejdsmodel baseret på gennemsigtige, objektive kriterier defineret med sektorinteressenter og forretningspartnere, transportorganisatorer.

Se Emre's Full Profile
UTİKAD Bestyrelsesformand


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer