Strike Decision hos SAMULAŞ!

strejkebeslutning i samulasta
strejkebeslutning i samulasta

Der var ikke noget kompromis mellem den igangværende kollektive forhandlingsaftale mellem SAMULAŞ, hvor Samsun Metropolitan Municipality har 99 procent aktier, og Railway Work Union. Jernbanearbejdsunionen Sivas-afdelingens præsident Murat Kütük kom til Samsun, afholdt en pressekonference og meddelte sin beslutning om at strejke.


På trods af vores fagforenings og alle vores medarbejderes vilje blev de kollektive forhandlingsforhandlinger mellem Kütük, Railway Business og SAMULAŞ, som vil være gyldige fra 1. juli, ikke forstået på bordet, og alle gode dialogveje blev prøvet, men intet resultat. Af denne grund blev der truffet en strejkebeslutning, som er vores juridiske ret, den 30. november 2020. Datoen for gennemførelsen af ​​strejken vil blive annonceret senere, ”sagde han.

Murat Kütük, leder af Sivas-afdelingen for jernbanearbejdsunionen, talte til folket i Samsun: ”Kære Samsun-beboere; SAMULAŞ-medarbejdere bærer jer fra Samsun og forlader deres hjem kl. 04.00:12 hver dag og betjener jer i 13-4 timer om dagen. Under pandemiprocessen tjente de de dyrebare mennesker i Samsun dag og nat uden at bekymre sig om sygdommen, og i denne periode modtog de XNUMX måneders kort arbejdstillæg, og de klagede aldrig.

De tjente Samsun og SAMULAŞ med den højeste grad af ofring. De gjorde dette med en løn lige over minimumslønnen. Hele Tyrkiet i det mindste antal ansatte i sporvogns- og metroorganisationerne har udført en mindsteløn. Som et resultat betalte Metropolitan borgmester en masse penge for at trække vejret. De forlod os ikke på anden måde end strejke, hvilket er vores juridiske ret. Ikke desto mindre mener vi, at borgmesteren i Metropolitan Municipality vil gennemgå sin beslutning og anerkende vores medarbejdere. Hvis strejkeøvelsen starter, fungerer sporvogne og busser, der tilhører SAMULAŞ, ikke før præsident Demir hører vores stemme. ”Erklæringen fundet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer