TCDD-medarbejdere trækker vejret fremtiden på Verdenshandicappedagen

tcdd-medarbejdere, verden var et ånde for fremtiden på de handicappedes dag
tcdd-medarbejdere, verden var et ånde for fremtiden på de handicappedes dag

TCDD-medarbejdere plantede træer samlet med deltagelse af General Manager Ali İhsan Uygun. Mange medarbejdere, embedsmænd, ingeniører og ledere i ledende stillinger deltog i arrangementet arrangeret i området omkring Ankara Eryaman High Speed ​​Train Station den 3. december 2020 som en del af den internationale dag for handicappede. Specielle medarbejdere Züleyha Bayraktar og Süreyya Açıkgöz, der var ansat i institutionens centrale enhed, bidrog til "TCDD Eryaman Grove", som blev oprettet ved plantning af træer.


I sin tale under arrangementet understregede generaldirektør Uygun, at plantning af træer og tilrettelæggelse af miljøet er jernbanesætternes vigtigste tradition og sagde: ”Da jernbanefolk, der kommer fra en sådan tradition, fortsætter vi vores skovrejsning over hele vores land under navnet TCDD Woods. Vi bringer tusinder af træer til jorden og bidrager til naturen og vores byer i kampagnen "Breath to the Future", der afholdes i regi af vores præsident. afgav sin erklæring.

Uygun, ”Som TCDD-medarbejdere på en vigtig dato som 3. december, International Day of Persons with Disabilities; Vi præsenterer Eryaman Grove, som vi vil plante skulder til skulder og hjerte, for vores fremtidige generationer. Med værkerne fra vores jernbanevedligeholdelsesafdeling bringer vi millioner af træer til hjemlandet, som vil udvikle vores aktivitet, hvor vi i første omgang plantede 500 træer med TCDD Woods, som vi vil skabe i mange forskellige byer.

Som jernbanedriver vil jeg gerne takke dig, kære kolleger, for at have deltaget i vores aktivitet med en passion for træer og grønne områder. Jeg vil også gerne udtrykke min taknemmelighed over for mine kære kolleger Züleyha Bayraktar og fru Süreyya Açıkgöz, som jeg er en ære for at tjene sammen. Vi er en meget stor familie, og vi er smukke sammen. Med disse følelser ønsker jeg, at Eryaman Grove er lykkebringende for vores land og by, og jeg takker mine kolleger for deres indsats. " sagde.

Jernbanerne samlede 500 træer sammen med jorden.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer