TAI fortsætter med at levere kompositter til internationale virksomheder

tusas fortsætter med at levere komposit til internationale virksomheder
tusas fortsætter med at levere komposit til internationale virksomheder

Mens Turkish Aerospace Industries (TAI) udvikler originale platforme, der vil forme fremtidens luftfartsindustri, fortsætter den med at producere sammensatte komponenter til de mest foretrukne fly på det internationale marked som en vigtig virksomhed i verdens luftfartsøkosystem. TAI har produceret og leveret metalpaneler og kritiske flykomponenter på 500 fly til Gulfstream og i alt 368 helikoptere til Leonardo Helicopters.


TAI; Ud over AIRBUS og BOEING blander det sin arbejdsstyrke, erfaring og kvalitet for mærker, der har en vigtig plads i verdens luftfartsindustri og påtager sig produktion og levering af vigtige komponenter i nye generation af fly. I denne sammenhæng har det siden 2004 produceret i alt 368 AW139-helikoptere til Leonardo Helicopters, Italiens berømte helikopterproducentfirma. TAI, som også blev tildelt "Gold Logistics Award" af Gulfstream i 2016, afsluttede leveringen af ​​kritiske komponenter til Gulfstream G650-fly, en af ​​verdens mest foretrukne forretningsfly, til 47 fly, inklusive 500 metalpaneler i hvert fly.

Med sin nye sammensatte fabrik, der er planlagt at blive taget i brug i slutningen af ​​2020, sigter TAI, der har investeret i fremtidens teknologi, at øge alle sine strukturelle aktiviteter i den nærmeste fremtid med forståelse for fejlfri produktion på fabrikken udstyret med kunstige intelligenselementer.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer