TUSAŞs affaldshåndteringsprojekt vinder guldprisen

tusasin affaldshåndteringsprojekt vandt en guldpris
tusasin affaldshåndteringsprojekt vandt en guldpris

Tyrkisk luftfartsindustri (TAI) blev anset for værdig til en pris ved Green World Awards, en af ​​verdens mest prestigefyldte priser inden for affaldshåndtering. Fortsat med at udvikle projekter for at øge bevidstheden om genanvendelse af affald, vandt TAI Gold Award i kategorien Affaldshåndtering ved Green World Awards, hvor 500 projekter konkurrerede med sit projekt "Waste Management and Green Flag League".


For at øge miljøbevidstheden og understøtte nulaffaldsprojektet vil TAIs vinderenhed med grønt flag blive bestemt efter at have scoret hvert kvartal af året med konkurrenceprojektet "Green Flag League", hvor de mest succesrige afdelinger, der opnår miljømål, bestemmes, som blev indledt den 5. juni, Verdensmiljødagen. Det grønne flag, som bæres af vinderen af ​​hvert kvartal inden for ligaen, hvor der vil blive afholdt en hård kamp i et år, vil fortsætte med at skifte hænder i henhold til de annoncerede punkter og vil blive leveret til årets mester i slutningen af ​​året. Årets priser blev annonceret den 23. november 2020 og blev tildelt guldprisen i kategorien TUSAŞ Waste Management, som blev evalueret af juryen med sine miljømæssige aspekter i den organisation, hvor projekter fra mange lande rundt om i verden konkurrerede hvert år, og den bedste miljøpraksis blev tildelt. TUSAŞ, der bruger 99% af affaldet med genbrugs- og genvindingsmetode, fik også titlen "Green World Ambassador" på den internationale arena med den pris, den vandt.

TUSAŞ, som udfører eksemplariske undersøgelser af miljøaffaldshåndtering på mange stadier fra adskillelse på stedet af affald til dets eliminering i dets anlæg i Ankara, blev tildelt et "Zero Waste Certificate" af ministeriet for miljø og urbanisering for første gang blandt forsvarsindustrivirksomheder i de seneste måneder.

 


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer