Zonguldak Industry vil angribe med Gökçebey OIZ og Filyos Logistics Center

Filyos Havn
Filyos Havn

Lanceringsmødet med "Gökçebey OIZ Establishment Research and Pre-Feasibility Report" og "Filyos Logistics Center Research and Pre-Feasibility Report" udarbejdet af det vestlige Sortehavs Udviklingsagentur (BAKKA) til udvikling af TR81-regionen og for at sikre sektoriel mangfoldighed i regionen.


Onlinemødet, ledet af Zonguldak-guvernør Mustafa Tutulmaz og koordineret af BAKKA, deltog af repræsentanterne for handelskamre og industrilande, distriktsguvernørskaber, kommuner, OIZ'er, ikke-statslige organisationer, offentlige institutioner og den private sektor.

Efter åbningstalen for guvernør Tutulmaz fortsatte mødet med præsentationerne af Gökçebey OIZ Establishment Research and Pre-Feasibility Report consultant team og Filyos Logistics Center Research and Pre-Feasibility Report consultant team.

Om, at der ikke er noget problem med at tiltrække investorer i regionen, men at der er vanskeligheder med at finde et sted for investorer, sagde guvernør Tutulmaz, at problemerne kan løses med sådanne OIZ-installationer og understregede, at incitamenterne i regionen er en vigtig mulighed for investorer. Han sagde, at placeringen af ​​Filyos Port, Industrial Zone, Free Zone, Logistics Center og Gökçebey OIZ i regionen vil øge efterspørgslen efter regionen, især de lokale investorer.

Mødet blev afsluttet med svarene på spørgsmålene efter modtagelse af deltagernes meninger og forslag om undersøgelserne. De udarbejdede rapporter vil snart blive delt med offentligheden på bakkakutuphane.org.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer