Sådan vil den historiske Kemeraltı-basar stige

ønsker historiske kemeralti biler vil stå op som denne
ønsker historiske kemeralti biler vil stå op som denne

Kemeraltı, som er blandt de prioriterede projekter i Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer, fornyes med en investering på ca. 200 millioner lira. Når det arbejde, der udføres af Metropolitan i Kemeraltı, hjertet af Izmirs historiske centrum, der er indstillet til at blive en UNESCO verdens kulturarv, vil vandoversvømmelserne i overdreven nedbør ende, og belysnings- og gadearrangementsprojekterne vil have et blik, der er værd at basarens historie.


İzmir Metropolitan Municipality fortsætter med at gennemføre de projekter, de har forberedt på at føre Kemeraltı Bazaar, en af ​​byens historiske værdier, til fremtiden. Metropolitan, som har foretaget en investering på ca. 200 millioner TL for at forhindre oversvømmelser i Kemeralti-regionen og styrke regionens infrastruktur, forbereder sig på at afsløre regionens historiske struktur og oprindelige struktur fra gadeudviklingsprojekter til design af grønne områder.

Den historiske akse bliver levende

I Izmir Metropolitan kommunes borgmester Tunç Soyer sagde, at de vil tilpasse linjen fra Konak Pier til Kemeraltı, derfra til Agora og Kadifekale, ”Vi ser det historiske centrum af Kemeraltı som en løftestang. Vi fornyer den historiske basar fra dens jord til dens belysning. Når værkerne er færdige, vil Kemeraltı og dets omgivelser antage identiteten af ​​et aktivt døgnåbent centrum, hvor alle lever med en følelse af tillid og tilhørsforhold ”. Soyer sagde, at renoveringsarbejdet i Havra Street, 24 Street, Azizler Street fortsætter med fuld hastighed, ”Den historiske akse vil strække sig fra synagogen til Agora. I umiddelbar nærhed af Agora er der et amfiteater af samme kapacitet som Efesos. Vi planlagde at gennemføre udgravningerne her i 848. Izmir vinder et andet stort gammelt teater svarende til det i Efesos. "Når denne rute fra Kadifekale til Konak Pier kommer frem på en måde, der er værdig til sin historie, vil Izmir også rejse sig."

Vil være hjertet af Izmir

Izmir Metropolitan Kommunes borgmester, Tunç Soyer, mindede om sit løfte om, at "Vi vil gendanne Kemeraltı fra start til slut og gøre det til en UNESCO verdens kulturarv" under nomineringsprocessen i de lokale valg i 2019 og sagde: "UNESCOs verdensarvssted for Izmir Historiske centrum, som inkluderer Kemeraltı og dets omgivelser, Han blev optaget på den foreløbige liste. Vi vil evaluere den kommende periode meget godt for at komme ind på den permanente liste. Alle vores investeringer og indsats er i denne retning. Sammen med vores institutioner, der støtter denne proces, vil vi flytte Kemeraltı til dets fortjente sted. Med sin UNESCO-verdensarvsstatus vil Kemeraltı være lokomotivet for byturisme, hjertet af Izmir ”.

Her er projekterne fra Izmir Metropolitan Municipality, der fører Kemeraltı til fremtiden:

Webstedslevering af det kæmpe tilbud blev foretaget, arbejdet starter

İzmir Metropolitan Municipality starter en omfattende infrastrukturinvestering, der vil afslutte oversvømmelserne i Kemeraltı. Mens infrastrukturen på 55 hektar forbedres, vil overbygnings- og belysningsarbejderne få det til at se værdig Kemeraltis historie. Arbejderne, der starter i de kommende dage og vil blive udført af İZBETONs generaldirektorat, koster 153,7 millioner lire. Inden for rammerne af renoveringsarbejdet skal der bygges to tusind 500 meter fælles servicekanal, 27 tusind meter drikkevandsledning, 20 tusind meter spildevandsledning, 10 tusind meter regnvandsledning, 18 tusind meter lys-, energi- og kommunikationslinjer. Granit lægges på 120 tusind kvadratmeter jord, og basaltgulve vil blive lavet på et område på 10 tusind kvadratmeter. Takket være et smart belysningssystem, der understreger den historiske struktur og er baseret på energieffektivitet, vil 50 procent af energien blive sparet, og det mørke problem med den historiske basar vil blive fjernet. Fejlfunktioner kan ses med det samme fra et enkelt center, og problemet kan løses på kort tid. I Anafartalar Street vil der blive lavet et topdæksel for at opfatte den arkitektoniske og historiske struktur. Hisarönü, Ali Paşa og Çınaraltı Square, Salepçioğlu Park, Şadırvanaltı, Chestnut Bazaar, Başdurak og Kemeraltı Mosque-pladser vil blive genovervejet og nye grønne områder vil blive arrangeret. Feltundersøgelser vil blive afsluttet inden for tre år.

Løsning til oversvømmelser i Kemeraltı med "afstivningsmetoden"

İzmir Metropolitan Municipality fortsætter også en vigtig investering, der vil sikre, at regnvandet, der kommer fra İkçeşmelik og høje dele og forårsager razziaer i Kemeraltı, opsamles i pumpecentret og udledes til havet. Inden for rammerne af de arbejder, der udføres med "limningsmetoden", er installationen af ​​90 regnvandsledninger med en diameter på 72 centimeter og en længde på 7 meter mellem pumpecentret og havet på Atatürk Street nået den sidste fase. Inden for rammerne af Kemeraltı Bracing Infrastructure Project vil der installeres en regnvand- og kloakledning i Eşrefpaşa Street, Gazi Boulevard, Gaziosmanpaşa Boulevard og Çankaya regionen. Regnvandsnet bygges på Şehit Fethi Bey Avenue. Drikkevandslinjen mellem Clock Tower og Fevzipaşa Boulevard fornyes. Med fornyelsen af ​​drikkevand og spildevandslinjer i Gazi Boulevard, Fevzipaşa Boulevard, Eşrefpaşa Street, vil den eksisterende infrastruktur i regionen blive styrket. Arbejdet, der i alt koster 21,7 millioner lire, forventes afsluttet om 7 måneder.

I Havra Street er infrastrukturen komplet

İzmir Metropolitan Municipality fortsætter sine renoveringsarbejder på Havra Street, et af de vigtigste områder i byen med sin historiske struktur og unikke struktur. I den 136 meter lange gade blev regnvand og spildevandslinjer adskilt, og oversvømmelser blev forhindret. Drikkevand, energi, kommunikation, belysningslinjer og gulvbelægninger blev fornyet. På gaden, hvor der er 67 butikker, fortsætter topdækningsarbejdet. Produktsalg, skilte og gadebelysning fornyes. Således vil et af de vigtigste områder i byen med sin historiske struktur og unikke struktur blive rejst.

Facadeforbedring startede i 848 Street

Metropolitan afsluttede infrastrukturværkerne i applikationen til gadeforbedring, som den startede i 848 Street, også kendt som Second Beyler. Fornyet elektricitet, kommunikation, spildevand og regnvandslinjer på gaden. Metropolitan startede facadeforbedringsarbejder efter infrastrukturen på gaden, hvor der er 13 bygninger, 13 registrerede og 26 uregistrerede, der bærer de fysiske spor af forandringen, Kemeraltı har gennemgået i den historiske proces, og gulvbelægningen og lyselementerne vil blive fornyet i næste fase. Projektet har til formål at skabe en model for infrastruktur- og overbygningsfornyelsesapplikationer, der planlægges lavet i hele den historiske Kemeraltı-basar.

Et moderne strejf til Saints Street

Izmir Metropolitan Municipality, der forsøger at bringe en ny ånde til den historiske basar og dens omgivelser med de restaureringsprojekter, den har udført i Kemeraltı, startede arrangementet på 920 Street, kendt som Azizler Street. Inden for projektets omfang vil 920 kvadratmeter af gaden i krydset mellem 257 Street og Eşrefpaşa Street blive arrangeret som en park i harmoni med den historiske struktur. Når værkerne er afsluttet, vil fodgængerpassagen blive tilvejebragt fra Eşrefpaşa Street til Kemeraltı Bazaar, og effekten af ​​920 Street vil øge adgangen til Havralar District, en af ​​de mest livlige dele af Kemeraltı. For at bevare vitaliteten i regionen vil stederne med store højdeforskelle blive forskudt og bruges som hvile- og overgangsområder, og den eksisterende støttemure fjernes. Arbejdet afsluttes i februar. Metropolitan investerer cirka 200 millioner lira til alle disse værker.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer