19 Procent af IETT-personale fanget Covid-19 Virus

Procent af iett-personale fik covid-virus
Procent af iett-personale fik covid-virus

I løbet af pandemien var 19 procent af IETT-personale inficeret med Covid-19-virussen. 9 af medarbejderne døde. På grund af pandemien forblev IETT-personale i karantæne i alt 10 tusind 71 dage, 48 tusind 884 dage med jobtab opstod.


Covid-19-udbruddet fortsætter stadig i Istanbul, da det er over hele verden. Ud over helten sundhedsarbejdere er IETT-personale blandt dem, der arbejder med stor indsats for at opretholde det daglige liv. I denne periode fortsætter IETT-chauffører, der har mest kontakt med borgeren, deres opgaver under trussel om virus.

I begyndelsen af ​​epidemien dækkede IETT førerkabinerne med et gennemsigtigt materiale i alle køretøjer for at beskytte passagerer og chauffører. Håndrensere blev anbragt i alle køretøjerne. Det blev sikret, at køretøjets indre også blev desinficeret mellem flyvningerne. Alle Metrobus-stationer blev regelmæssigt desinficeret.

På trods af alle de trufne foranstaltninger var ca. 5 procent af IETTs 744 faste medarbejdere inficeret med Covid-19-virussen. 19 IETT-medarbejdere mistede livet på grund af sygdommen. Mellem 8. marts og 1. december 31 tilbragte IETT-personale i alt 2020 tusind 10 dage under karantæne på grund af virussen. Det samlede tab af arbejdsstyrke nåede op på 71 tusind 48 dage. Pr. 884. december er 31 ansatte i øjeblikket Covid-positive, og 23 ansatte er under karantæne. 6 IETT-medarbejdere bruger administrativ orlov, fordi de er i risikogruppen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer