2020 milliarder dollars brugt på mobilspil og apps i 111

milliarder dollars brugt på mobile applikationer
milliarder dollars brugt på mobile applikationer

Ifølge de data, der blev annonceret af Sensor Tower, steg udgifterne til mobilapplikationer med 2020 procent i 30 og nåede 111 milliarder dollars. 2020 procent af mobilapplikationens indtjening i 71 består af mobilspil.


Udgifter til mobilspil og app slog rekord i 2020. Forbrugerudgifterne i App Store og Google Play udgjorde ca. 111 mia. $ På verdensplan ifølge data frigivet af mobilappsanalyseplatformen Sensor Tower. Det brugte næsten 111 milliarder dollars på verdensplan til køb i apps, abonnementer og premium-apps, hvor forbrugerne henvendte sig til deres mobile enheder for uddannelse, forretning og underholdning. Dette tal repræsenterer en årlig vækst på 85,2 procent sammenlignet med 2019, hvor appbutikker genererede $ 30,2 milliarder i omsætning.

Downloads til mobilapplikationer nåede op på 143 mia

I 2020 steg antallet af applikationer, der blev downloadet i App Store og Google Play Store, til 143 milliarder. Dette antal downloads er 2019 procent højere end 115,5 downloads i 23,7. Sensor Tower-data viser, at 2020 procent af mobilapplikationens indtjening i 71,7 kom fra mobilspil. Dataene indikerer, at antallet af downloads af mobilspil for første gang steg med cirka 33 procent sammenlignet med året før på begge markeder og nåede i alt 56,2 milliarder kroner.

Mobile gaming-industrien tjente 79,5 milliarder dollars

Evaluering af forskningsdataene sagde Mesut Şenel, IFASTURK Education, R&D and Support Founder, “Mens epidemien ændrede forbrugernes behov og adfærd dramatisk og måske permanent, oplevede mobilmarkedet en hidtil uset vækst i 2020. Mobilappens økosystem og de løbende tendenser viser, at væksten vil stige eksponentielt. Den mobile spilindustri tjente 2020 milliarder dollars i 79,5. I 2019 blev dette beløb registreret som 63 milliarder dollars. Vi står ved de iværksættere, der ønsker at deltage i denne voksende og udviklende sektor dag for dag med de tjenester, vi leverer med hensyn til uddannelse, rådgivning og statsstøtte. " sagde.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer