3 Grand Awards til Toyota fra ODD

Stor præmie til Toyota fra ODD
Stor præmie til Toyota fra ODD

Turkey Association samler Automotive Distributors under samme tag, 43 internationale mærker i bilindustrien (ODD), i år 11. gang af "Unique Year" i kontakt med Toyota i organiserede ODD Gladiator Awards, har vi 3 flotte priser.


Ved online ceremonien afholdt med deltagelse af alle vores interessenter sammen med repræsentanterne for vores branche, Toyota; Toyota Yandex blev tildelt førstepladsen i "Årets digitale oplevelsesapp" med sit projekt "Safe Driving Project", "Årets sociale ansvarprojekt" med Toyotas No Barriers-projekt for handicappede og lanceringen af ​​Toyota New Hilux med stemmerne fra pressemedlemmerne i kategorierne "Årets presselancering".

Vi vil gerne rette vores tak til juryens medlemmer, kolleger, pressevenner og alle Toyota-fans, der bragte vores arbejde sammen med en pris ved ODD Sales and Communication Awards, 2020 Gladiators, som er et af de elementer, der bringer dynamik til vores branche.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer